Повна версія цієї сторінки:
Ходячі мікроби
UnLikE
Oct 22 2009, 15:07
Чому в мене пів групи кашляє? смаркає? чому вони не сидять дома і не лікуються? навіть викладачі ходять хворі і кашляють на всіх... жах
А всі здорові шо мають сидіти вдома, щоб їх ніхто не заразив???
що у нас за люди, які не можуть нормально вилікуватись, а потім вже ходити по людних місцях???
Rainbow
Oct 22 2009, 15:43
UnLikE, по моєму тут причин декілька:
- якщо відгул офіційний, то треба йди в полУклініку. А що там буде, самі знаєте;
- доволі часто буває що працівника нема ким замінити, тоді хоч здохни на роботі, але бути маєш. Тут вже особливості національного
полювання працевлештування;
- авось пройде. Чого дома сидіти.;
- мене оточуючі не гребуть. Так думає більшість народу.
PS. враховуючи що мені не потірбно справку з полУклініки носити, то останній раз це все вирішилось одним дзвінком. менш ніж 2 дні було достатньо щоб побороти атаку свинного грипу

Хрю-хрю
UnLikE
Oct 22 2009, 15:48
А я от тепер відчуваю що буду кашляти... ще і тата хтось заразив....
Rainbow
Oct 22 2009, 15:58
UnLikE, та.. Нічого сташного. Переживеш. Головне поменше таблеток і іншого фармацевтичного фуфла вживати.
UnLikE
Oct 22 2009, 16:16
Rainbow, тоді буд кашляти до кінця своїх днів..
мій організм, на відміну від твого вже звик до такого...
Rainbow
Oct 22 2009, 16:23
UnLikE, значить відівчати треба. Щодо того що довго кашлятимеш, то це мабуть така ж сама казка як про непереоцінену користь від щеплень.
А ще вітамін С рулить в такому випадку
UnLikE
Oct 22 2009, 16:41
Rainbow, ага добре..
блін я тільки шо нагнулась, випрямилась і відчула шо в мене дуже сильно застукало серце... що в це означало цікаво??? і тепер попробувала знов нагнутись.. та сама історія.. =((
Rainbow
Oct 22 2009, 17:24
UnLikE, це перший симптом що тре відпочивати.. Або незручно сиділа. Або щось інше.. Варіантів може бути багацько.
Matrix
Oct 24 2009, 16:38
в мене аналогічна ситуація: і в групі і на роботі, та й сама я з застудою всюди ходжу... але що робити? ніхто не буде чекати поки я в ліжку вдома відлежуся, справ стільки, що й здоровій переробити тяжко вчасно... і взагалі не можу вдома сидіти, дурка чіпляється

... так і більшість народу... а щоб не заразитися треба просто імунітет зміцнювати і підтримувати позитивний настрій

... а від таблеток і іншої зарази тільки гірше: вони не лікують а лише симптоми знищують, краще хай організм сам справиться, корисніше буде, хоч може трохи і довше
Rainbow
Oct 25 2009, 15:00
Matrix, у мене сумніви що довше.
У всякому разі більше 2х днів ще незалежувався. Пригадуючи часи вдома коги годували всяким фармацевтичним фуфлом, то 3-5 днів валявся..
Marlett
Oct 25 2009, 18:09
Цитата(UnLikE @ Oct 22 2009, 16:07 )

що у нас за люди, які не можуть нормально вилікуватись, а потім вже ходити по людних місцях??? dry.gif
Життя тепер таке) постійно не вистачає часу, а тут ще й тратити його на вилежування.
Не гальмуй- з'їдять. Але щодо народу, який протирає штани в школі, універі, на роботі і до того ж ще всіх заражує - то я з тобою повністю згідна
UnLikE
Oct 28 2009, 17:17
прікол: ті шо всіх заражали далі ходять і заражають, зато на пари ходить 9 чоловік))) Як думаєте де решта?)))
Rainbow
Oct 28 2009, 18:04
UnLikE, здогадайтесь з 3х раз.
Ще один прикол. Є тут у нас на роботі один діяч який приніс був на контору вірусню. І лікувався всяким фармацевтичним фуфлом. Тепер у нього пішов другий круг. При тому перший круг склав 4 дні.
Шахтар
Oct 30 2009, 14:18
Rainbow
Nov 2 2009, 10:27
Шахтар, без паніки тільки. Я без особливого страху побував на вихідних у Львові. Вердикт однозначний. Серед нас сіють паніку. От наприклад по брехливому ящику обявили що у Моршині померла лікарка від грипу. БРЕХНЯ! Ця лікарка померла від інфаркту. Цю історію мені розповіла жінка яка відпочивала в Моршині в сусідньому санаторію.
Дальше! Від гррипу ніхто не вмирає. Варіанти наразі є 2: або це легенвий тиф (такої версії притримуються страрі лікарі як в часи 2ї світової війни з цим часто стикались) або пневмонія. Роботи висновки по симпотомах може тільки наше кохане МОЗ. Таким способом з нас хочуть збити гроші.
Але те що перестрахуватись треба це факт. І не відмовляйте собі прогулянками. Не сидіть вдома. Тільки не в місцях великого скупчення людей. І головне не панікуйте.
І ще одне: не вживайте Терафлю. Від нього можуть бути ускладнення похлєще самого грипу. В Англії цей препарат має дурну славу.
як постраждалий скажу -- якщо мали будь-яку температуру, то обовязково робіть рентген і загальний аналіз крові.
в мене минулого тижня, на початку, була температура 38.5-39, 2 дні, потім в четвер температури вже не було, але зробив рентген і виявилось, що маю запалення легенів -- саме цікаво, що після четверга в мене температури немає -- орієнтовно завжди 36.6. слухало 4 лікарки -- дихання нормальне, хрипів немає, задишок також -- дане запалення можна визначити тільки зробивши знимок і загальний аналіз крові -- в мене було сильно збільшене РОЕ. ТАк що жарти жартами, а мені до кінця тижня терпіти болючі уколи )))
Rainbow, та я й непанікую, як кажуть в проспіртованому середовищі тжко вижити ))))))
Rainbow
Nov 3 2009, 18:38
Шахтар, так не треба спиртуватись
я нехотя, воно якось само получаэться)))
Rainbow
Nov 4 2009, 13:58
Шахтар, само не буває. Тренуй силу волі
Хм... я другий тиждень шлангую на офіційному лікарняному... Відпочила, похворіла троху... потратилась мінімально, в основному чорна редька, часник і цибуля рулять... В понеділок на роботу...
З.І. Стосовно першого повідомлення про тих, що не сидять дома:
В мене перший офіційний і неофіційний лікарняний за 6-ть років, з тих пір як я вперше пішла на реальну роботу, а не студентські підробітки... Просто не можеш собі позволити ні хворіти, ні втратити хоч ту копійку, яку б за пару тих днів заробив. Крім того, не давали можливості навіть побути в спокої... Я 38 і більше переносила на ногах заливавшись фармацетроном, бо мусила. Стосовно навколишніх... коли тобі реально хреново, а ти не можеш в цей час побути там де тепло і де стає краще... тобі не тільки пофігу на навколишніх, ти їх дико не навилиш, бо здається, що як вони кашлянуть, то їх пустять на лікарняний, а ти все одно мус гарувати...
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.