Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Ходячі мікроби
Форум друзів > Основа основ > Здоров'я
UnLikE
Чому в мене пів групи кашляє? смаркає? чому вони не сидять дома і не лікуються? навіть викладачі ходять хворі і кашляють на всіх... жах
А всі здорові шо мають сидіти вдома, щоб їх ніхто не заразив???
що у нас за люди, які не можуть нормально вилікуватись, а потім вже ходити по людних місцях??? dry.gif
Rainbow
UnLikE, по моєму тут причин декілька:
- якщо відгул офіційний, то треба йди в полУклініку. А що там буде, самі знаєте;
- доволі часто буває що працівника нема ким замінити, тоді хоч здохни на роботі, але бути маєш. Тут вже особливості національного полювання працевлештування;
- авось пройде. Чого дома сидіти.;
- мене оточуючі не гребуть. Так думає більшість народу.

PS. враховуючи що мені не потірбно справку з полУклініки носити, то останній раз це все вирішилось одним дзвінком. менш ніж 2 дні було достатньо щоб побороти атаку свинного грипу D.png Хрю-хрю wink.gif
UnLikE
А я от тепер відчуваю що буду кашляти... ще і тата хтось заразив.... sad.gif
Rainbow
UnLikE, та.. Нічого сташного. Переживеш. Головне поменше таблеток і іншого фармацевтичного фуфла вживати.
UnLikE
Rainbow, тоді буд кашляти до кінця своїх днів..
мій організм, на відміну від твого вже звик до такого...
Rainbow
UnLikE, значить відівчати треба. Щодо того що довго кашлятимеш, то це мабуть така ж сама казка як про непереоцінену користь від щеплень.
А ще вітамін С рулить в такому випадку wink.gif
UnLikE
Rainbow, ага добре..
блін я тільки шо нагнулась, випрямилась і відчула шо в мене дуже сильно застукало серце... що в це означало цікаво??? і тепер попробувала знов нагнутись.. та сама історія.. =((
Rainbow
UnLikE, це перший симптом що тре відпочивати.. Або незручно сиділа. Або щось інше.. Варіантів може бути багацько.
Matrix
в мене аналогічна ситуація: і в групі і на роботі, та й сама я з застудою всюди ходжу... але що робити? ніхто не буде чекати поки я в ліжку вдома відлежуся, справ стільки, що й здоровій переробити тяжко вчасно... і взагалі не можу вдома сидіти, дурка чіпляєтьсяsmile.gif... так і більшість народу... а щоб не заразитися треба просто імунітет зміцнювати і підтримувати позитивний настрійsmile.gif... а від таблеток і іншої зарази тільки гірше: вони не лікують а лише симптоми знищують, краще хай організм сам справиться, корисніше буде, хоч може трохи і довше
Rainbow
Matrix, у мене сумніви що довше.
У всякому разі більше 2х днів ще незалежувався. Пригадуючи часи вдома коги годували всяким фармацевтичним фуфлом, то 3-5 днів валявся..
Marlett
Цитата(UnLikE @ Oct 22 2009, 16:07 ) *
що у нас за люди, які не можуть нормально вилікуватись, а потім вже ходити по людних місцях??? dry.gif

Життя тепер таке) постійно не вистачає часу, а тут ще й тратити його на вилежування. Не гальмуй- з'їдять. Але щодо народу, який протирає штани в школі, універі, на роботі і до того ж ще всіх заражує - то я з тобою повністю згідна
UnLikE
прікол: ті шо всіх заражали далі ходять і заражають, зато на пари ходить 9 чоловік))) Як думаєте де решта?)))
Rainbow
UnLikE, здогадайтесь з 3х раз.
Ще один прикол. Є тут у нас на роботі один діяч який приніс був на контору вірусню. І лікувався всяким фармацевтичним фуфлом. Тепер у нього пішов другий круг. При тому перший круг склав 4 дні.
Шахтар
доходились

http://news.google.com.ua/news?hl=ru&c...ved=0CA4QsQQwAA
Rainbow
Шахтар, без паніки тільки. Я без особливого страху побував на вихідних у Львові. Вердикт однозначний. Серед нас сіють паніку. От наприклад по брехливому ящику обявили що у Моршині померла лікарка від грипу. БРЕХНЯ! Ця лікарка померла від інфаркту. Цю історію мені розповіла жінка яка відпочивала в Моршині в сусідньому санаторію.
Дальше! Від гррипу ніхто не вмирає. Варіанти наразі є 2: або це легенвий тиф (такої версії притримуються страрі лікарі як в часи 2ї світової війни з цим часто стикались) або пневмонія. Роботи висновки по симпотомах може тільки наше кохане МОЗ. Таким способом з нас хочуть збити гроші.
Але те що перестрахуватись треба це факт. І не відмовляйте собі прогулянками. Не сидіть вдома. Тільки не в місцях великого скупчення людей. І головне не панікуйте.

І ще одне: не вживайте Терафлю. Від нього можуть бути ускладнення похлєще самого грипу. В Англії цей препарат має дурну славу.
rocker
як постраждалий скажу -- якщо мали будь-яку температуру, то обовязково робіть рентген і загальний аналіз крові.

в мене минулого тижня, на початку, була температура 38.5-39, 2 дні, потім в четвер температури вже не було, але зробив рентген і виявилось, що маю запалення легенів -- саме цікаво, що після четверга в мене температури немає -- орієнтовно завжди 36.6. слухало 4 лікарки -- дихання нормальне, хрипів немає, задишок також -- дане запалення можна визначити тільки зробивши знимок і загальний аналіз крові -- в мене було сильно збільшене РОЕ. ТАк що жарти жартами, а мені до кінця тижня терпіти болючі уколи )))
Шахтар
Rainbow, та я й непанікую, як кажуть в проспіртованому середовищі тжко вижити ))))))
Rainbow
Шахтар, так не треба спиртуватись wink.gif
Шахтар
я нехотя, воно якось само получаэться)))
Rainbow
Шахтар, само не буває. Тренуй силу волі wink.gif
Irene
Хм... я другий тиждень шлангую на офіційному лікарняному... Відпочила, похворіла троху... потратилась мінімально, в основному чорна редька, часник і цибуля рулять... В понеділок на роботу...

З.І. Стосовно першого повідомлення про тих, що не сидять дома:
В мене перший офіційний і неофіційний лікарняний за 6-ть років, з тих пір як я вперше пішла на реальну роботу, а не студентські підробітки... Просто не можеш собі позволити ні хворіти, ні втратити хоч ту копійку, яку б за пару тих днів заробив. Крім того, не давали можливості навіть побути в спокої... Я 38 і більше переносила на ногах заливавшись фармацетроном, бо мусила. Стосовно навколишніх... коли тобі реально хреново, а ти не можеш в цей час побути там де тепло і де стає краще... тобі не тільки пофігу на навколишніх, ти їх дико не навилиш, бо здається, що як вони кашлянуть, то їх пустять на лікарняний, а ти все одно мус гарувати...
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.