Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Білайн безкоштовно роздає SIMки
Форум друзів > ІТ > Мобільний та стаціонарний зв'язок, ІР-телефонія
fuxx
Білайн надумав безкоштовно роздавати сімки, ще й з можливістю вибору номера.

Роздача від Білайну

Rainbow
fuxx, ну і чудово smile.gif Маєш можливість пересадити всю родину на Білайн і не платити дурні гроші КС wink.gif

Замовив дві сімки. В кінці дописали що якщо поповниш рах на 30 гр то отримуєш ще 100гр. Звідки така щедрість...
fuxx
Замовив три, щоправда не на себе smile.gif

Впринципі нету мені не треба, а з тих двох інших пакетів - який обрав?
Rainbow
fuxx, до чого тут нет?

Я вибирав "29". На колгосп дешевше дзвонити ніж по мережі у колгоспі.
rocker
а мені от дружину ніяк не вдається на білайн перевести. вже навіть перестав їй рахунок поповнювати, але всерівно ніяк ... бо в неї мама, сестра, робота -- всі на київстарі.
fuxx
Цитата(Rainbow @ Sep 18 2009, 13:11 ) *
fuxx, до чого тут нет?

Бо там є третій пакет спеціально для нету
UnLikE
круто)))
Гаудемус якраз мені кинув ссилку туда))
А тепер читаю про це тут...це доля, зара замовлю всій сім'ї і прозкажу всім всім всім шоби собі замовили))
але трохи насторожує... з чого б це?
rocker
та все просто -- чим більше користується тим більше поповняють. в будь-якому випадку це самий вигоідний оператор.
Шахтар
також си вибрав 29 і клік, і вся кумпанія вибрала 29 rolleyes.gif
Gaude?mus
Вчора випадково вирішив зайти на офіційний сайт Білайна і подивитись на тарифи - там і побачив про акцію : ) і зразу замовив SIM. і ще написав питання чи потрібно оплачувати послуги пошти - відповіли, що не потрібно сплачувати пошті.
rocker
і скоро всі будуть на білайні )))
Rainbow
rocker, не переживай. У нас ще купа колгоспників які думають що за містом є тільки КС, ПЗЗ є на всіх операторах, КС найдешевший оператор wink.gif
Цитата(UnLikE @ Sep 18 2009, 21:57 ) *
але трохи насторожує... з чого б це?

Тут все дуже просто. Поступила інфа що якщо УРС покаже хороші фінансові показники, то москалі дадуть дофіга бабла на розвиток. А тепер маркетологи потіють і курять траву щоб то таке придумати.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.