Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Клініка Лазер Плюс.
Форум друзів > Основа основ > Здоров'я
консультант
Я приємно шокований офтальмологічною клінікою Лазер Плюс, що на Миколайчука, 9 у Львові. Мій батько майже півтора року повністю не бачив на ліве око через катаракту. Сьогодні за 10-15 хв. йому поміняли кришталик в оці і через пів голини ми поїхали додому. Зараз він знову бачить 100% на це око. Шановні, якщо в когось є така проблема, не бійтесь, жодного болю ви не відчуєте. В цій клініці лікуються з різними вадами зору і жодних нарікань за період перебування в цій клініці я не чув, а навпаки - слова подяки! 3_8_175.gif
П.С. Прошу модерацію не ображатись за цю тему. Це не можна називати рекламою, тому що тут не йде питання про наживу. Людина, яка має шанс відновити втрачений зір, повинна його використати. Може боліти будь-що, але коли втрачено зір - це найважче...
Rainbow
консультант, ображатися? Пане Степане не знущайтесь. Якщо знаєте ще лікаря, то скажіть форумлянам де потрібно йти у разі виникнинення таких проблем. А рекомендованого лікаря.
консультант
Цитата(Rainbow @ Aug 6 2009, 10:14 ) *
консультант, ображатися? Пане Степане не знущайтесь. Якщо знаєте ще лікаря, то скажіть форумлянам де потрібно йти у разі виникнинення таких проблем. А рекомендованого лікаря.

Вибачаюсь! smile.gif Просто на багатьох форумах рекламу заборонено. Ніякого лікаря шукати не потрібно. Там лікарів багато і через всіх Ви пройдете. Заплатили гроші в касу і Вас нічого не обходить - все решта їх робота. А то йдеш в державну клініку і переживаєш скільки дати, щоб не образити, і щоб на маршрутку вистачило додому. Це приватна клініка Лазер Плюс у Львові на вул. Миколайчука, 9. На території лікарні швидкої допомоги, що на Топольній. Дзвоните по тел.: 8/032/224-9-224. Там кожному дадуть детальну інформацію і призначуть день та годину прийому. Сьогодні був з батьком на післяопераційному огляді, все окей!
Бачив тих людей, яких оперували в день операції батька. В них теж все чудово. Слава клініці Лазер Плюс! 02.gif
Віталія
А що коштує таке лікування, якщо можна дізнатися?
консультант
Цитата(Віталія @ Aug 6 2009, 23:04 ) *
А що коштує таке лікування, якщо можна дізнатися?

Якщо стосовно катаракти, то видалення та заміна кришталика від 4 до 6 тис. гривень, залежно від кришталика, який Ви оберете. Простіше буде, якщо Ви подзвоните по номеру вищезгаданого телефону, а там милі дівчата Вам все розкажуть! smile.gif
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.