Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Дилема роботи...
Форум друзів > Дрес-код > Кар'єра і кар'єристи
Irene
Ситуація така...
Ото сиджу я без роботи давненько, бо спершу відпочивала, а потім крутилась самостійно. І ось... відпочивши, вирішила таки попрацювати на когось, а не на себе, бо в певній мірі забембала відсутність важіля зверху, що розвиває в мені лінь...
Отримала пропозицію... Скажімо так - не фонтан. Продукція мені знайома, схема також. Але... З/п - бажає кращого, як і функціональні обов*язки. Також взнала за ці пару днів купу недоліків структури... А саме... коли приходиш - ніякої бізи клієнтів тобі не дають, тобто бонус маєш наробляти часом і твердою головою і звісно - нервами. Коли клієнт доходить до певного рівня обертів - його забирають на "офіс", тобто тобі ні гроша не обломається... І т.д. Але це я взнала вчора... Пра, маю ще 2 дні, щоб вирішити чи хочу я там працювати, хоч я все вже знаю.
Нині... Отримала пропозицію по моїх основних навичках і досвіду. Соціальний пакет, страхівка, авто, ноут, безлімітка - за рахунок фірми. З/п - як і всюди в торгівлі, тобто ставка і %, але ставка попередньої пропозиції в 4рази менша.
Момент в тому, що перша пропозиція - вже практично в мене в кишені, а друга... просто витає поруч...
Що робити? Чи звонити в кадрове і питати чи призначили мені співбесіду? Чи не набридати?
Rainbow
1. Навчись казати "ні". Я сам в свій час попалився з цим. Мав хорошу від InterObject'a як по грошах (а потім як виявилось і по карєрі) але залишився на Флексі, який потім купили долбані індуси і контора згнила. Я не те що пожалів, але могла бу бути краще. І це через невміння відмовитись. Зрештою є навіть таке поняття як випробувальний термін. І він не тільки для роботодавця щоб податків поменше платити але і для працівника теж. Якщо бачиш що по якихось причинах не приживешся (колектив, умови роботи і т.і) то краще продовжувати пошуки і зразу сказати "ні".

А дальше по деяких моментах.
Цитата(Irene @ Jul 15 2009, 13:57 ) *
Але... З/п - бажає кращого, як і функціональні обов*язки.

Отримала пропозицію по моїх основних навичках і досвіду.

Тут все залежить від тебе: продовжувати розвиватись у напрямку, якому працюєш чи вважаєш за потрібне трохи поміняти.

Але... З/п - бажає кращого

Соціальний пакет, страхівка, авто, ноут, безлімітка - за рахунок фірми. З/п - як і всюди в торгівля, тобто ставка і %, але ставка попередньої пропозиціяї в 4рази менша.

І так для початку. У мене складається враження що перша контора або має хороший ринок збуту продукції або їх особливо це не хвилює. В той же час друга заціквалена в розкрутці. Доволі часто чую від людей які з цим мали справу. Тут ще треба і % порівняти. Зрештою для цього дають тобі все що треба. Може я помиляю але мабуть не дуже.
Що робити? Чи звонити в кадрове і питати чи призначили мені співбесіду? Чи не набридати?

Однозначно дзвонити і йти на співбесіду. Не втрачати жодного шансу, якщо є можливість зачепитись за щось краще.
thinkers
Irene, якщо не пече з грошима, якщо є заначка, щоб прожити поки не знайдеться робота, то однозначно треба шукати таку роботу, яка буде приносити і дохід і задоволення. Проміжкові місця роботи тільки псують нерви. Та й трудову також.
Тому до посту Rainbow +1
Rainbow
Цитата(thinkers @ Jul 15 2009, 14:24 ) *
Проміжкові місця роботи тільки псують нерви.

Що факт то факт. Попередня робота чого вартувала мені...

І ще одне. Не дуже слухати про те яка їхня контора перспективна. Точніше по можливості перевірити. Знайомі друзі які працюють в цій сфері можуть знати. Коли я прийшов на теперішню контору, то як потім виявилось що працюють колшні співробітники. А ще маємо багато спільних знайомих. І це Київ де проживає 4млн. людей!
Irene
Цитата(Rainbow @ Jul 15 2009, 15:14 ) *
І так для початку. У мене складається враження що перша контора або має хороший ринок збуту продукції або їх особливо це не хвилює. В той же час друга заціквалена в розкрутці. Доволі часто чую від людей які з цим мали справу. Тут ще треба і % порівняти. Зрештою для цього дають тобі все що треба. Може я помиляю але мабуть не дуже.

Якраз навпаки.... Друга пропозиція, то тютюновий ринок... який сам себе розкручує...
Цитата(thinkers @ Jul 15 2009, 15:24 ) *
Irene, якщо не пече з грошима, якщо є заначка, щоб прожити поки не знайдеться робота, то однозначно треба шукати таку роботу, яка буде приносити і дохід і задоволення.

Нажаль нема... рік сиділа на заначці...
Доречі... вчора перезвонила і завтра йду на співбесіду.
thinkers
Цитата(Irene @ Jul 16 2009, 09:36 ) *
вчора перезвонила і завтра йду на співбесіду

усьо буде чотко smile.gif
Rainbow
Цитата(Irene @ Jul 16 2009, 08:36 ) *
Доречі... вчора перезвонила і завтра йду на співбесіду.

Удачі тобі! Вона твоїй стороні буде wink.gif
thinkers
Є новини?
Irene
З одного варіанту пішла, а за другим сильно не бігаю, щоб не сильно втікали... Наразі - вчусь професійно монтувати весільне відео, авось ще один талант в собі відкрию...
Irene
Результат - отримала ще одну пропозицію, пішла на співбесіду і на наступний день, тобто вчора, отримала роботу. По загальних критеріях:
фінанси - норм, врівноважують попередні варіанти, так сказати золота середина.
кар*єра - стала, але хто зна...
віддаленість - гайки... але є авто, так що просто троха затратно.
основна діяльність - рівновага між активом і офісною роботою. Грубо кажучи, зимою в гололід нікуди їхати не горить. Мінімум виїздів.

Але дивує далі інше... То нема жодних пропозицій, то варто одну прийняти і на тобі... любе-голубе... посипались нові... Але я хочу стабільності.
Rainbow
Irene, а що мішає написати заяву на звільнення якщо попадеться хороша пропозиція?
thinkers
Цитата(Rainbow @ Aug 10 2009, 10:14 ) *
Irene, а що мішає написати заяву на звільнення якщо попадеться хороша пропозиція?

Не знаю як Irene, мені завжди вік мішав
Irene
Перший робочий день.
Колектив - одні дівки, прості до втрати мозгу і цікаві.
В однієї нині був д.н., так що вже і попили разом.
Продукція - вже слина тече, чекаю сонця з відпустки, буду роздягати на гроші його.
Загалом - цікаво, не нудно, не перенавантажилась і не дуже важко.
Rainbow
Irene, вітаю з першим робочим днем smile.gif Успіхів і досягнень!

Якщо не секрет що за солодка продукція така?
Irene
Цитата(Rainbow @ Aug 10 2009, 19:23 ) *
Якщо не секрет що за солодка продукція така?

Жіноча білизна...
Irene
На щастя адаптуюсь... Робота - супер, тільки треба себе трішки переламати в понятті попереднього не повністю сумісним досвідом... На наступному тижні відрядження в Кам*янець-Подільський і Хмельницький. Дуже задоволена, сподіваюсь таки пройти випробний термін - 1 місяць і остаточно сказати, що в мене є супер-пупер стабільна робота...
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.