Ситуація така...
Ото сиджу я без роботи давненько, бо спершу відпочивала, а потім крутилась самостійно. І ось... відпочивши, вирішила таки попрацювати на когось, а не на себе, бо в певній мірі забембала відсутність важіля зверху, що розвиває в мені лінь...
Отримала пропозицію... Скажімо так - не фонтан. Продукція мені знайома, схема також. Але... З/п - бажає кращого, як і функціональні обов*язки. Також взнала за ці пару днів купу недоліків структури... А саме... коли приходиш - ніякої бізи клієнтів тобі не дають, тобто бонус маєш наробляти часом і твердою головою і звісно - нервами. Коли клієнт доходить до певного рівня обертів - його забирають на "офіс", тобто тобі ні гроша не обломається... І т.д. Але це я взнала вчора... Пра, маю ще 2 дні, щоб вирішити чи хочу я там працювати, хоч я все вже знаю.
Нині... Отримала пропозицію по моїх основних навичках і досвіду. Соціальний пакет, страхівка, авто, ноут, безлімітка - за рахунок фірми. З/п - як і всюди в торгівлі, тобто ставка і %, але ставка попередньої пропозиції в 4рази менша.
Момент в тому, що перша пропозиція - вже практично в мене в кишені, а друга... просто витає поруч...
Що робити? Чи звонити в кадрове і питати чи призначили мені співбесіду? Чи не набридати?