Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: До побачення нуль!
Форум друзів > ІТ > Мобільний та стаціонарний зв'язок, ІР-телефонія
Rainbow
Цитата
Своим решением Национальная комиссия регулирования связи (НКРС) запретила мобильным операторам устанавливать так называемые нулевые тарифы на телефонные разговоры.

Так, по словам члена НКРС Людмилы Артюшенко устанавливаемые в настоящее время мобильными операторами нулевые тарифы зачастую являются обманом для потребителя, поскольку хотя и декларируют нулевую стоимость внутри сетевых и межсетевых разговоров, однако фактически подразумевают необходимость ежемесячного пополнения счета и лишь определенное количество нетарифицированных минут.

"Нулевого тарифа не может быть, по сути. Это - не экономическая категория", - заявила она, подчеркнув: принцип тарифообразования в сфере телекоммуникации подразумевает формирование тарифов на основе себестоимости, а нулевой себестоимости фактически быть не может.

Вместе с тем, согласно решению НКРС, мобильные операторы должны будут отменить нулевые тарифы до 1 сентября текущего года. При этом в НКРС не исключают возможности сохранения прежних условий для абонентов.

"В таком случае тариф должен звучать как предоставление определенного количества нетарифицируемых минут за определенную ежемесячную плату, а не как нулевой", - пояснил член комиссии Владимир Олийнык.

Он отметил, что формально НКРС не будет иметь прямых рычагов влияния на нарушителей данного решения, однако проверкой его выполнения займется после 1 сентября Государственная инспекция связи.

"Если они не будут реагировать, мы передадим материалы в Антимонопольный комитет, а у них есть достаточные полномочия", - отметил Олийнык.

Стоит отметить, что на сегодняшний день так называемые нулевые предложения имеют фактически все мобильные операторы Украины. Как сообщили в НКРС, завершившееся разбирательство было начато по обращению ЗАО "Киевстар Джи Эс Эм".

Інформація з http://mediaua.com.ua

PS. чим дальше тим більше ненавиджу колгосп зоряний
Irene
Ну логіка в тому є. МТС на контракті так і світить, що є 1500хвилин на місяць в мережі безкоштовних при певній абонентській платі. Реально йде одвічна боротьба з лайфом, які звикли таким чином намахувати і думати що люди повні дебіли і не розуміть того, що вказано в цій статті. Це не боротьба, це спроба заставити операторів говорити відкрито що є, а не те що як їм здається хочеться почути споживачам.
Rainbow
Irene, це не боротьба з лайфом. Це боротьба з абонентами. Це робить один є диний оператор - кодгосп зоряний. Мабуть аналогічна фішнка з оленячим припадком а також космолосем ну зовсім не дала ефекту,
Irene
Цитата(Rainbow @ Jul 13 2009, 11:01 ) *
Це боротьба з абонентами.

А юй... І що вони зроблять?! Яким чином? Аргументуй плз, бо я не бачу жодної логіки... Від того що КС щось там рякає я ним користуватись все одно не буду... Пра робочий тепер буде КС, але вони й будуть його оплачувати і мені якось по барабану який там тариф...
Fon
на мою думку це правильне рішення.. ми ще швидше наближаємось до прірви )))
задумка хороша.. монополію київстар-мтс треба вбити, тому геть космонуль..
тоді впринципі зможуть зявитись на ринку реальні нові мережі, що будуть носити конкуретний характер і придушувати високі ціни на перемовини між іншими операторами.. звичайно нуль заборонили, але не заборонили 1 копійку, 2 копійки чи навіть півкопійки... тобто наші два гіганти мобільного звязку + лайф недобитий все рівно будуть натягувати усе населення на свої послуги по повній )))

прошу передати мої співчуття білайн та іншим потенційним російським мобільним компаніям чиї супутники нас обслуговують..

сам поставив собі київстар по 10 коп отой класичний і в ус не дую.. а як вже хто не має того київстару, то я завжди можу знайти людину по стаціонарному теелфону

до речі про стаціонар - якшо я не помиляюсь за абонетську плату у вигляді якоїсь смішної суми надається певна кількість безкоштовних хвилин.. 100 здається.. а вже більше - починає оплачуватись додатково.. так от, колись, коли не було мобілок, ці надлишки складали астрономічні суми.. тепер от беру рахунок - за місяць 14 хвилин )))) вони б не могли мені залишок на мобільний телефон кинути? )))
Rainbow
Цитата(Irene @ Jul 13 2009, 14:46 ) *
А юй... І що вони зроблять?! Яким чином? Аргументуй плз, бо я не бачу жодної логіки

Елементарно ватсон. Зверни увагу на таку річ. Запустив давно колгосп космолося. Але народ не схавав. Потім пішло ще крутіше. На оленячому припадку запустили аналог Лайфа вільного. І знову лосі не хавають. У КС кожним місяцем знештується на 100-200 тис. абонентів. І така тенденція вже не один місяць триває. Які лишаються варіанти щоб бабло не втратити і абонентів вбрегти? Защемити яйця конкурентам. Ще з часів рижого таракана, вони привикли все рішати адмінстативними. У Литовченка звязків достатньо.

Цитата(Fon @ Jul 13 2009, 15:01 ) *
тому геть космонуль

Космолось їм нічим не допоміг.

Цитата(Fon @ Jul 13 2009, 15:01 ) *
якшо я не помиляюсь за абонетську плату у вигляді якоїсь смішної суми надається певна кількість безкоштовних хвилин.. 100 здається.
Це називається курці на сміх. А деякі думають що це невидана щедрість. Та блін, як мінімум 4 оператори мають в 1000 раз кращі пропозиції. Я вже не кажу про тарифи Інтертелекома в якого тарифи просто казка. І шари нема і дешево.
Irene
Цитата(Rainbow @ Jul 13 2009, 16:06 ) *
Защемити яйця конкурентам.

Не вариться з цим:
Цитата(Rainbow @ Jul 10 2009, 12:09 ) *
"В таком случае тариф должен звучать как предоставление определенного количества нетарифицируемых минут за определенную ежемесячную плату, а не как нулевой", - пояснил член комиссии Владимир Олийнык.

Особливо якщо врахувати, що їх розумніші конкуренти, принаймні МТС пряго й говорять, що при ***грн в міс, маєш *** хвилин безкоштовних в мережі, всі наступні ***грн/хв. Щодо лайфу - тут вони підпадають під коригування словесних умов послуги. Не йде мова про знищення "0" тарифу, бо його не існує. Не можна знищити те, чого нема...
Rainbow
Цитата(Irene @ Jul 13 2009, 15:10 ) *
Не йде мова про знищення "0" тарифу, бо його не існує. Не можна знищити те, чого нема...
Ну якщо на то пішло то у безліміті у колгоспа точно те ж саме. Забули? Колгосп якраз трохи інше мету ставить.

PS. Щодо формулювання. То вважаю що умови нуля мають великими буквами написані умови того нуля а не так як робить лайф. В принципі колгосп теж.
PPS. До речі справжній нуль таки існує. У PeopleNet такий тариф PeopleClub. Там постійно в мережі 0 без ніяких обовязкових платежів. Єдина умова - позитивний баланс на рахунку. Але цей тп не для продажу. На чорному ринку його вартість 500-900гр.
Шахтар
Мені наприклад якось всеодно що так кричить оператор в своїй рекламі. А тим паче всеодно ось на таке скасування.

Я думаю багато хто при виборі оператора користується тільки не чинником реклами, але й якістю послуг, тай яким оператором користуються друзі, знайомі, рідні.

Якщо в мене наприклад 30 чол користуються КС, то ясно що я небуду користуватись лайфом.

Тай щось мені здається мало хто вже вівся на той "0". Всеодно при виборі оператора/тарифу переважно переглядають всі остальні ціни.
Волошка
хм... а де ви виділи"0"?
лайф який так кричит про свій нульовий тариф вимагає абонплати 25грн. щомісяця і надає за них 1000хв. Займаємося простою арифметикою і отримуємо 2,5коп/хв. Тішить шо тут нема плати за з*єднання. Ненавиджу Кучмостар за його 29коп за ні за що.
Я лайфом задоволена. От поповнила на 35грн, отримала 70грн, а потім невикористані бонуси мені перевели отакот 1бонус = 2хв дзвінків на по Україні куди собі захочу. Отримала 68хв. Ще не зговорила, бо у мене всі на лайфі. Тут вийшло шо вони перевели 1хв по 50коп. Дорого. Але я і так не дзвоню кудись окрім лайфу... ну дуже рідко...
Так що як не круи чистого нуля нема ні в кого. Якась плата всерівно існує. ЇЇ просто тра зовидіти.
Приємних безкоштовних мобільних перемовин smile.gif
Rainbow
Цитата(Шахтар @ Jul 14 2009, 06:45 ) *
Якщо в мене наприклад 30 чол користуються КС, то ясно що я небуду користуватись лайфом.

Будеш сміятись, але в такому випадку доцільно користуватись Білайн-29 або "Свої люди".
Цитата(Волошка @ Jul 14 2009, 09:36 ) *
Тішить шо тут нема плати за з*єднання.

Зато на ворогів тарифікація по 30 хв (читай плата за з'єднання 25 коп).
Цитата(Волошка @ Jul 14 2009, 09:36 ) *
Так що як не круи чистого нуля нема ні в кого.
Є у PeopleNet т.п. PeopleClub. Там нуль в мережі за будь яких умов без ПЗЗ, АП, обовязковго платежу і без обмежень. Але таких пакетів навіть 1000 не випущено.
Щодо Лайфа то це базарний торговець який намахує при першій можливості. Тут треба за ним дивитись пильним оком бо буде попадеус.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.