Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Чи готові ви відмовитись від послуг мобільного з'вязку?
Форум друзів > ІТ > Мобільний та стаціонарний зв'язок, ІР-телефонія
Віталія
Я вже більше року не користуюся мобілкою, а ви не хочите відмовитися?

Шахтар
Також не користуюсь ось уже 4-й місяць. Він сі поломив, а в тех центр везти ліниво, тай щось не особливо я їм довіряю, більше 3-х місяців рідко який телефон відпрацював після ремонту в тех.центрі.
Rainbow
Особисто я не можу відмовитись. Вся шутка в тому що мої знайомі живуть в як мінімум у 3х краях: Київ, Львів, Жидачів і околиці. Відповідно це б означало сховатись від всіх.
Шахтар
є стаціонарний телефон, так що якщо щось, зажди можу із кимось звязатись, та й у мами і брата є мобільні. Зато дійсно якщо схочу мені вже ніхто ненайде.
fuxx
Звісно що ні.
Навіщо відмовлятися від прогресу який спрощує життя?

А якщо хочеться зашифруватися, то мобільний не є перепоною.
tarashome
Відмовитись від мобільного зв’язку не можу, оскільки, маю дуже хвору маму.
Rainbow
Цитата(Шахтар @ Jun 29 2009, 09:17 ) *
є стаціонарний телефон

Добре якщо весь часу бути вдома. Але працюєш з 10:00 до 19:00, а коли завали то до 22:00 і приходиш у вечері в 23:00? А на вихідні в хаті рідко сиджу.

А ще у мене інет мобільний wink.gif Це так до слова.
rocker
не зможу, і взагалі не бачу сенсу
Волошка
Немогла би, та і не бачу потреби.
Мобільний зв*язок, інтернет і т.д. то є так званий прогрес суспільства для покращення і полегшення життя. Вот раніше тра було на почту ходити дзвонити, потім обзавелися телефонами в домівках, а зара кожен носить той чудо-пристій у кишені. Це зручно. Мені зручно коли мама запізнюється з роботи передзвонити і запитатися чи все у неї гаразд аби не хвилюватися і не гризтни собі нерви. Мені зручно коли запізнююся я подзвонити і сазати жиб мене почекали.
Телефон - це зручно........... Для чого відмовлятися від того що мені зручно і приносить користь і подекуди спокій?
UnLikE
Мені здається що оця тема є майже ідентична
Rainbow
UnLikE, далеко не ідентична. Не можна все згнати в одну тему.
UnLikE
там теж про мобільний зв'язок і чи він треба...ну нє так нє..
Fon
я б заборонив взагалі моб звязок у країні.. це ж шкодить..
Rainbow
Цитата(Fon @ Jun 30 2009, 14:38 ) *
це ж шкодить

CDMA не шкодить wink.gif
fuxx
Цитата(Fon @ Jun 30 2009, 15:38 ) *
я б заборонив взагалі моб звязок у країні.. це ж шкодить..

І ще телеізор, маршрутки, всі досягнення прогресу..... - і всі в камяний вік smile.gif
Fon
шкодить все, що використовує організм людини як антену

ну так, ви собі йдіть у камяний вік
телевізор наразі дивлюсь відсили раз в тиждень, не думаю що це аж надто таке шкідливе
маршрутки так, треба перейти на верхнє метро, монорейку чи ше якусь електричну біду, відстані до 2 км долати пішки (якщо погода і стан сприяють)
норвегія ввела бєджетний план десь з 2012 чи 15 року вводить в екплуатацію суто електрокарии, декотрі інші країни планують глобально перейти на водневі мотори..
звісно гідроелектростанціями ситий не будеш, а теплові тільки екологію вбивають, як вихід термоядерна енергія, плазмова.. і ше якась байда з ангелів і демонів, також нічого

мікрохвильові - це зло однозначно, так само як і мобільні, радіоприймачі, антени сотового звязку що так безкарно ставлять на лікарні і офіси..

з іншого боку - якщо організм людини поступово не звикне до перевантажень ел-магнітних полів і тих ще невідомих випромінювань що несуть безпліддя так рак, то йому немає що робитив космосі і мріяти не слід про колонізацію прлеглих планет та їх супутників..
Rainbow
Цитата(Fon @ Jul 1 2009, 10:09 ) *
шкодить все, що використовує організм людини як антену

Відкрию велику таємницю. Світло це теж електромагнітна хвиля і людина виступає як антена. Пропозиція ховатись від світла smile.gif
телевізор наразі дивлюсь відсили раз в тиждень, не думаю що це аж надто таке шкідливе
Телевізор шкідливий для мозку wink.gif Від нього легко отупіти.
антени сотового звязку що так безкарно ставлять на лікарні і офіси.
Не знаю.. На офісі де я працюю стоїть база оператора-інваліда. На самопучуття не жаліюсь.
невідомих випромінювань що несуть безпліддя так рак

Причину раку вакцинація. Не побоюсь сказати що 90% точно. Ключові слова формальдегід, SV-40. Щодо ЕМВ то тут пальму першості займуть, вискочастотні (ренген, альфа, гамма, бета). Якщо брати частоти порядку ГГц, то частина їхня у раку аби 1% назбиралась. Як казав Марк Твен "Чутки про мою смерть сильно перебішені".
маршрутки так, треба перейти на верхнє метро, монорейку чи ше якусь електричну біду

Ще якась електрична біда це електричні поля. Як наслідок електромагнітне поле. Фізика 10й клас. Далі?
Fon
пьэз-елемент запальнички.. взагалі зброя сатани
Rainbow
Так ми відхилились від теми..
Fon, взагалі тобі варто було б прокоментувати деякі мої пости.. Щодо шкідливості м.з. ПРавда в іншій темі.
Irene
Легко, але не бачу потреби... Останнім часом по мобіку спілкуюсь тільки з сонцем і родиною... Стаціонарка не завше під рукою як у мене, так і в інших, відповідно - зручно. В сонця взагалі зара нема стаціонарки, оскільки жи в батьків за містом і потреби брати СДМА коли в хаті є три мобілки не бачуть сенсу і я з ними згідна, а простий укртел там не поставиш... Відповідно мобік єдине як можу звязатись з сонцем. А загалом, дуже часто лишаю дома і навіть не помічаю відсутності, так що прожити без нього можу запросто, проте, повторюсь, не бачу сенсу.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.