Rainbow
Jun 9 2009, 10:12
Компанія Київстар (зокрема ТМ djuice) вирішила провести акцію, згідно з якою, абоненти, що отримали відповідне SMS з номеру 5643, у строк до 16 червня включно отримають у подарунок (безкоштовно) "мега-хіт" Поліна від гурту Бумбокс в якості Ді-Джингл мелодії.
Згідно з умовами акції, перші тридцять днів користування послугою буде безкоштовним, а інші (строк дії мелодії Поліна - 62 дні) платними, згідно зі стандартними тарифами послуги "Ді-Джингл" (10 коп/доба). На 63-ий день абоненту буде встановлено стандартну Ді-Джингл мелодію, зі стандартною абонплатою.
Таким чином, абонент, який не є користувачем послуги Ді-Джингл, та явно не бажає нею користуватись, автоматично стає користувачем такої платної послуги, що тягне за собою зняття коштів з його абонентського рахунку в майбутньому. При цьому, абонент має додатково, витративши свій особистий час, дзвонити за сервісним номером 477*465, аби ВІДМОВИТИСЬ від цієї акції, яка навмисне нав'язується абонентові з боку оператора мобільного зв'язку.
ги, хоча мені відносно пофік, вже ось третій місяц не користуюсь послугами мобільного звязку (таки завязав +_+)
Rainbow
Jun 9 2009, 15:16
Комусь може і не пофіг. Я наприклад рахунок перкіряю раз на тиждень в кращому випадку. І, відповідно, всякі такі фішки можу просто не замітити.
Цитата(Шахтар @ Jun 9 2009, 14:51 )

(таки завязав +_+)
А це що таке??
це такі пофігістичні очі +_+
а я пропоную закидати постери київстар краскою
ще пропоную спалити лайф..
я б запропонував зробити щось з мтс лихе, але на жаль я ніколи не користувався послугами юемсі..
між нішим скоро відмінять нульь коп в мережі, оце вже лайняно по любому
що до кидайлів:
в мене людина по роботі користується лайф.. тобто ппопвнює собі на 25 грн і говорить безкоштовно місяць.. прикол ось в чому - після завершення місяця, лайф починає знімати щодня 2 грн з рахунку просто так, якщо абонент не поповниться ще на 25 грн.. звісно неприкольно коли зняло 20 грн.. тож тепер лайф заганяєм в мінус так, поповнюєм рахунок а гроші переводим деінде на рахунок, що давно не поповнявся.. звісно в кінці кінців всі рахунки лайф зведуться до нуля, чим вони остаточно опкладуть на себе великий громадськи кахи-кахи ))))
тема прикольна, викладайте ще хто що знає..
В лайфі теж був такий прикол з діджинглом, абсолютна копія...
А щодо знімання 2ох грн. з рахунку влайфі, то не замічала такого....Оо
Rainbow
Jun 9 2009, 17:20
UnLikE,
Fon трохи перебільший. Після 90 днів починає знімати. Це таке кидалово.
Але якщо казати про лайф, то цей базарний шуллер знову порадував. Ось:
Цитата
З 15.06.09 абонент має можливість спілкуватись по 0 коп./хв всередині мережі life в межах 1000 хвилин протягом 25 календарних днів після кожного поповнення рахунку на 25 грн. або протягом 30 календарних днів після кожного поповнення рахунку на 35 грн. або більше одним платежем. Невикористані хвилини не накопичуються і на наступні періоди не переносяться.
А у мене щось останнім часом КС страшенно глючить, то вперше за стільки років користування - псується контора
Rainbow
Jun 9 2009, 21:37
fuxx, хе-хе. Помоєму у них завжди було купа проблем особливо з якістю і тарифами.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.