Повна версія цієї сторінки:
Народна медицина
Кожен з нас надає перевагу тому, чи іншому виду медицини... Хтось тривіальному - йде до лікаря і напихає себе прописаними ліками... Хтось нетрадиційній - енергетичні ритуали і т.д.... А хтось давнім народним методам...
Ця тема присвячена народній медицині. Пропоную в ній описувати Ваше ставлення до неї, дискутувати, ділитись оздоровчими секретами і все-все, що стосується народної медицини.
Від себе:
Маю давню проблему - хронічна нежить... Так от... які вже версії чула... І проколи робити (хоча гаймориту нема), гріти і лікувати судини... Проте нема жодної гаранті на покращення... Тоді який сенс? Відповідно ніц... Проте живу десь років з 10 на Назолі, бо дихати таки хочеття... А оскільки наш організм здатний адаптуватись під будь-які ліки... то і мій не вийняток... Сьогодні знову катастрофа... Назол не помагає, дихати не можу... І от, згадала пораду мами мого сонечка, яка дуже хоче щоб в мене це пройшло і я "злізла" з Назолу... Розігріти натуральний мед і помастити собі в ніздрі... Людиська... дійсно раджу... і дихати можу... і весь непотріб виходить... Пра без серветки не обійдетесь...
А чим Ви лікуєтесь? Які секрети знаєте?
При хронічному постійно користуватися якимись каплями/спреями я б не став. Тим більше що в більшості засобів діюча речовина одна і таж.
Є такий народний засіб від нежиті - підпалити паличку від часнику (залишається коли забрати ві дольки) і гарно вдихнути той дим. Кажуть що засіб термоядерний але надзвичайно ефективний (сам не пробував).
Цитата(fuxx @ Apr 29 2009, 12:18 )

Є такий народний засіб від нежиті - підпалити паличку від часнику (залишається коли забрати ві дольки) і гарно вдихнути той дим. Кажуть що засіб термоядерний але надзвичайно ефективний (сам не пробував).
Так, є таке, але воно не від хронічного... Це як варіант при застуді... Проте хороший.
Каланхое Дегремона (Kalanchoe daigremontiana) - засіб від нежиті, вірніше... як позбутись гидосі, яка не дає вам дихати... Розтираєте листочок, берете піпетку і закапуєте носа... На наступні 30хв, хустка і співрозмовник, який вам щоразу каже "Будь здоров" - найкращі друзі... Пчихаем і сякаємся до втрати пульсу... і ось... дивимося на світ інакше і вдихаємо на повні легені.
Цитата(Irene @ Apr 30 2009, 11:28 )

Пчихаем і сякаємся до втрати пульсу...
Та от не завжди спрацьовує

Малій капали - а у неї жодної реакції.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.