Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Програма "Європейська освіта"
Форум друзів > Дрес-код > Кар'єра і кар'єристи
euroosvita
На Веб-ресурсі програми "Європейська освіта" розпочав роботу розділ
"Стипендіальні програми" - www.euroosvita.info

Програма "Європейська освіта" представляє інтереси низки ВНЗ країн ЄС
на території України, в рамках делегованих повноважень проводить
інформаційні та вступні кампанії, надаючи можливість абітурієнтам з
України отримати якісну європейську освіту (бакалаврат, магістратура,
друга вища освіта).

Розділ "Стипендіальні програми" покликаний надавати оперативну та
достовірну інформа?ю щодо додаткових можливостей отримання підтримки
під час навчання чи стажування за кордоном.

Будемо щиро вдячні за допомогу у наповненні розділу.
Irene
Ладно... перепишу...
Вже зустрічала той текст і дивилась сайт.
1. Мова йде про оплату по договору про надання інформації, про другий договір на сайті мови нема. То як? Платиться по кожному зокрема?
2. Відколи договори даються тільки після надання інформації про себе? Якщо так, то є підозра, що жодних протоколів розбіжності не приймається...
3. Що означає вступ практично без іспитів? Це як? Нагадує... "Я сплела собі віночок... тут квіточок... там квіточок..."
4. Якщо програма успішно працює протягом трьох років, то не розумію, чому настільки обмежені фінанси, щоб не мати змоги оплачувати представника у Львові.
5. Нагадує піраміду Флетчера...
Rainbow
Ще одне питання до автора.
Якщо ви вважаєте себе серйозним комерційним проектом, то чому так важко домен зареєструвати в не шаровій зоні?
Якщо в галузі освіти, то без проблем можна зарегити в зоні .edu
Виглядатиме як мінімум переконливіше.
ps. я навіть коли вибирав доменну зону для "Друзів", то відкинув зназу .org.ua, in.ua і їм подібні зони.
Шахтар
ахаха, який автор, якщо це робот написав -)
Rainbow
Шахтар, та нє. Робот не зареєструвався б. Це зробила людина.

Я написа ПЛ автору, щоб він/вона відповів на наші запиатання. Інакше всі лінки видалю.
euroosvita
Irene,
Відповідаю по пунктах:
1) Оплата по договору з програмою "Європейська освіта" - це оплата за конкректну виконану роботу: студент їде на навчання перед 1 жовтня вже в якості студента, а не абітурієнта. Всі роботи по легалізації та супроводу освітніх документів проводить програма. Програма бере на себе відповідні зобовязання.
2) Бланк договору надається для ознайомлення тільки по потребі - по електронній пошті. Для цього бажано зареєструватися - тобто заповнити анкету. Заключається договір тільки при реальній зустрічі двох сторін.
3) Договір з програмою заключається після співбесіди з уповноваженим представником програми. Заключеним договором програма гарантує, що абітурієнт стане студентом вибраного ВНЗ. Тобто програма виконує деякі (не всі!) функції приймальної комісії.
4) Зі Львова, на жаль, через нашу програму поїхало навчатись надто мало людей. Тому немає можливості на даному етапі мати окремого представника в Львові. При потребі до Львова може приїхати наш представник.
5) Не зрозумів аналогії з Флетчером.
6) Про домен:
домен www.euroosvita.info зареєстровано на платному хостингу, а домен inteuro.com.ua йде (в навантаження) безкоштовно при реєстрації у багатьох українських компаніях-хостерах. Домен inteuro.com.ua нами не використовується - йде переадресація на www.euroosvita.info. Якщо б Ви уважно подивились в адресний рядок Вашого браузера, то Ви могли б це помітити.
Rainbow
Цитата(euroosvita @ Mar 20 2009, 14:00 ) *
Домен inteuro.com.ua нами не використовується - йде переадресація на www.euroosvita.info. Якщо б Ви уважно подивились в адресний рядок Вашого браузера, то Ви могли б це помітити.

Щойно перевірив. Переадресація не йде ніяка.
Дивіться скріншот.

Особисто я дуже з пересторогою ставлюся до комерційних структур, в яких доменні в зоні org.ua
Якщо ваша структура звязана з освітою то ви б без проблем мали отримати домен в зоні edu.ua. що знову наводить на думки.. Одним словом це з моєї сторони невелике зауваження. Вам вирішувати..
Ще одне велике зауваження: анкета на сайті в форматі .doc це неповага до тих хто читає ваш сайт.

Бланк договору надається для ознайомлення тільки по потребі

Навіщо ця конспірація?

Наразі дякую за відповіді.
Irene
Відповідаю по пунктах:

Пункт про практично нема іспитів, Ви активно ігноруєте на обох ресурсах, на яких пересікається моя присутність і Ваша реклама, адже інформативним і безкорисним постом це не назвеш...
А саме, як це практично нема, все що Ви відповіли, я не вважаю відповіддю, оскільки це молотьба масла в ступі і не бульше. Адже далі присутні слова "практично", "майже" і все решта. Або конкретику в студію, або пригадається одне з правил форуму стосовно реклами і заборони без дозволу адміністрації на її розміщення.
Стосовно Флетчера, все ви прекрасно зрозуміли. Я вважаю Вашу програму таким самим кидаловом, як і програму Флетчера. А чим вони по суті відрізняється? Він розказує "як стати мільйонером", а далі... все в Ваших руках... Ви, розказуєте як поступити "практично без іспитів", а далі... самі лосі, що у Вас це не вдалось. Результатом обох - є оплата за консультацію і інформацію, і причому не мала. Мені шкода людей, які повелись на Флетчера, і сподіваюсь, що чим менша кількість людей розчарується в Ваших "послугах".
euroosvita
Цитата(Irene @ Mar 18 2009, 16:00 ) *
Відколи договори даються тільки після надання інформації про себе? Якщо так, то є підозра, що жодних протоколів розбіжності не приймається...

Доброго дня. Якщо Ви знайшли хвилинку часу і подивились анкету, то мабуть зрозуміли, що під "Інформацією про себе" розуміється в першу чергу рівень освіти на даний момент та вибір напрямків та рівнів освіти + зворотні координати, на які Ви отримуєте консультацію (безкоштовну :-) ).

Договір є стандартний, змінюється ВНЗ, куди Ви їдете навчатись, освітній рівень, який Ви отримуєте та напрямок, на якому навчєтесь. Ну і реквізити особи, з якою укладається договір.

Всі основні положення договору, зокрема що стосуються умов та фінансової частини є на Веб-ресурсі

Цитата(Irene @ Mar 22 2009, 12:35 ) *
Пункт про практично нема іспитів, Ви активно ігноруєте на обох ресурсах, на яких пересікається моя присутність і Ваша реклама, адже інформативним і безкорисним постом це не назвеш...
А саме, як це практично нема, все що Ви відповіли, я не вважаю відповіддю, оскільки це молотьба масла в ступі і не бульше. Адже далі присутні слова "практично", "майже" і все решта. Або конкретику в студію, або пригадається одне з правил форуму стосовно реклами і заборони без дозволу адміністрації на її розміщення.

У ЄС вища освіта є доступною для всіх. Як правило, основною вимогою для студентів з інших країн є знання мови (володіння відповідним сертифікатом). Якщо Ви знайдете час та зайдете на Веб-ресурси партнерських ВНЗ у розділ "рекрутація", то побачите там пункт - "вступ за результатами співбесіди"

Тому і в Україні ми застосовуємо саме цей механізм - кваліфікаційна співбесіда. Тривалість - 30-40 хвилин. У цьому році уже можемо навести статистику - близько 10% абітурієнтів з тих чи інших причин отримують відмову.

Лише за умови позитивного результату співбесіди укладається договір, яким ми беремо на себе зобовязання виконати всі юридичні та технічні етапи для вступу.

Важливо! Всі абітурієнти, які бажають навчатись у ВНЗ-партнерах, можуть пройти процедуру вступу самостійно, без допомоги програми "Європейська освіта". Консультацію ми надамо в любому випадку. Але досвід показує, що фінансові витрати (наскільки розумію, саме цей момент найбільше всіх турбує) скоріш за все не будуть меншими, окрім того треба бути готовими витратити немало свого часу.

Цитата(Rainbow @ Mar 20 2009, 14:09 ) *
Особисто я дуже з пересторогою ставлюся до комерційних структур, в яких доменні в зоні org.ua
Якщо ваша структура звязана з освітою то ви б без проблем мали отримати домен в зоні edu.ua. що знову наводить на думки.. Одним словом це з моєї сторони невелике зауваження. Вам вирішувати..
Ще одне велике зауваження: анкета на сайті в форматі .doc це неповага до тих хто читає ваш сайт

За зауваження щиро вдячні. На жаль, не все можна врахувати на початку проекту - Веб-ресурс живе та розвивається, тому безперечно зміни будуть, врахуємо і Ваші побажання.

Стосовно формату *.doc . Питання досить складне - раніше анкета була вивішена в електронному вигляді, але виявилось, що у багатьох користувачів виникали проблеми з коректним заповненням.

Якщо відвідувачі форуму зможуть порадити оптимальну форму електронної анкети, яка б враховували всі поля *.doc анкети, будемо вдячні.

Цитата(Irene @ Mar 22 2009, 12:35 ) *
Стосовно Флетчера, все ви прекрасно зрозуміли. Я вважаю Вашу програму таким самим кидаловом, як і програму Флетчера. А чим вони по суті відрізняється? Він розказує "як стати мільйонером", а далі... все в Ваших руках... Ви, розказуєте як поступити "практично без іспитів", а далі... самі лосі, що у Вас це не вдалось. Результатом обох - є оплата за консультацію і інформацію, і причому не мала. Мені шкода людей, які повелись на Флетчера, і сподіваюсь, що чим менша кількість людей розчарується в Ваших "послугах".

Ваше право оцінювати інформацію згідно до свого життєвого досвіду та переконань. Але коли думка сформована та озвучується, варто дослідити питання повністю.

Стосовно "не вдалося" та відповідальності по Договору. До цього моменту такого не було і маю надію, що і не буде. Договір максимально прозорий та зрозумілий. Власне сама консультація стосовно вступу, спеціальностей і т.д. є безкоштовною, але необхідною умовою для її отримання є заповнення анкети і особливо розділу, у якому Ви і ставите запитання, стосовно яких отримуєте консультацію. Надати консультацію безадресно і не маючи запитань від Вас погодьтесь, є абсурдним...

Стосовно "а далі - все в Ваших руках" . Ми говоримо про отримання вищої осіти? Яким чином Програма може гарантувати отримання освіти? Це може зробити виключно сам студент, причому дуже простим шляхом - добре навчаючись. Інших варіантів тут немає.

Цитата(Irene @ Mar 18 2009, 16:00 ) *
Якщо програма успішно працює протягом трьох років, то не розумію, чому настільки обмежені фінанси, щоб не мати змоги оплачувати представника у Львові.

В Україні є не лише Львівська область. Загалом їх більше двох десятків - це мабуть відоме всім. Мати координаторів у всіх областях - дуже б хотілось, але нічого не буває моментально.
Окрім того мабуть зрозуміло, що окрім самого координатора варто думати і про якесь офісне приміщення, і про звязок, тощо, а в комплексі це недешево...

На даний момент можемо лише анонсувати - протягом квітня зявляться координатори у м.Київ та у м. Полтава - там є найбільша потреба і уже проведені первинні переговори.

Коли ми побачимо, що обгрунтованим буде мати координатора безпосередньо у Львові, він там зявиться.
Rainbow
Цитата(euroosvita @ Mar 24 2009, 10:55 ) *
Стосовно формату *.doc . Питання досить складне - раніше анкета була вивішена в електронному вигляді, але виявилось, що у багатьох користувачів виникали проблеми з коректним заповненням.

Невже трудно заплатити програмісту який напише 3 елеметрарні сторінки? Це смішно!
А тепер по порядку.
- не у всіх є ворд (хоть не привязувались до фіч дрібнософта). Відповідно заповнити неможливо!
- є категорія людей які читають з КПК, смарта і т.і. Відповідно заповнити анкету в уроді у них немає можливості.
- можливі віруси. Ні для кого не секрет, що урод являється розсадником вірусів.
Відмазки не приймаються. Перший признак совковості. Хочете, я вам за 100$ ці сторінки напишу. Для такої контори це не так вже і багато.

І накінець ще одне питання
Чому повний текст договору під сімома замками? Я розумію що оплата річ індивідуальна, але як на то пішло, то від рівня оплати суть договору сильно не міняється. Я добре знаю, що маленька зірочка може поміняти суть справи.

Ще одне вияснив. Що ваша телефони всі мобільні. Ті що ніби стаціонарні, це міський мобільний. Оператор Інтертелеком.. Було б цікаво на кого зареєстровані.
Irene
Цитата(euroosvita @ Mar 24 2009, 09:55 ) *
Якщо Ви знайшли хвилинку часу і подивились анкету, то мабуть зрозуміли, що під "Інформацією про себе" розуміється в першу чергу рівень освіти на даний момент та вибір напрямків та рівнів освіти + зворотні координати, на які Ви отримуєте консультацію (безкоштовну :-) ).

Як правило, основною вимогою для студентів з інших країн є знання мови (володіння відповідним сертифікатом). Якщо Ви знайдете час та зайдете на Веб-ресурси партнерських ВНЗ у розділ "рекрутація", то побачите там пункт - "вступ за результатами співбесіди"

Не вважаю за потрібне цікавитись серединою, коли зверху цвіль... Тим паче, вважаю що наші рідні ВНЗ нічим не гірші. Оскільки зараз навчаюсь на МВА, мене взагалі не цікавить варіант освіти в ЄС, тим більше і так маю диплом міжнародного зразка і їхати кудись і платити чужій країні не довелось і не збираюсь. Я не проти Польщі чи інших країн, але вітаю тільки тимчасові обміни студентів, для розширення бачення, таку можливість надає, наприклад, Львівський Інститут менеджменту... Де періодично викладають викладачі з Канади та США, а також є програма практики в цих країнах, от тільки кошти за навчання отримує наш УКРАЇНСЬКИЙ, нехай і приватний ВУЗ. Чим більше студентів Ви відправите, тим більше місць буде для арабів і решти у нас, от тільки вони повертаються в свої країни, а наші залишаються там... От Вам і "нас було 52млн"...
В Україні є не лише Львівська область. Загалом їх більше двох десятків - це мабуть відоме всім.

24+АР Крим, якщо точніше...
Мати координаторів у всіх областях - дуже б хотілось, але нічого не буває моментально.

Трьох років вистачає для того, щоб охопити 5 понять "регіон", а саме: Львів - координатор по західній Україні (Ужгород, Франківськ, Львів, Рівне, Луцьк); Київ - координатор по центральній Україні (також кілька регіонів)... і т.д. не буду розписувати.
Окрім того мабуть зрозуміло, що окрім самого координатора варто думати і про якесь офісне приміщення, і про звязок, тощо, а в комплексі це недешево...

Спасибі за "мабуть"... тут звісно всі без вищої освіти і того не розуміють... Хто прагне - той отримує, а як свідчить практика - в Україні люди поки не відчують затрат, не отримають більше прибутку. Ви боїтесь того, що виникнуть затрати, раз так - то ви самі не впевнені в успіху цієї кампанії.
Rainbow
У зв'зку з тим що автор теми так і не удостоївся довести нам серйозність вище вказаної контори, я як адміністратор форуму вважаю за потрібне, прибити всі лінки і розцінюю це як рекламу сумнівних послуг.
Irene
Цитата(Rainbow @ Mar 27 2009, 16:43 ) *
У зв'зку з тим що автор теми так і не удостоївся довести нам серйозність вище вказаної контори, я як адміністратор форуму вважаю за потрібне, прибити всі лінки і розцінюю це як рекламу сумнівних послуг.

Повністю згідна, першопочатково була настроєна на це, але дала час переконатись в цій необхідності. Тему не стирай, але самі посилання забери.
Rainbow
Irene, посилання забрав. Там лінк пустий.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.