Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Лайф самий спамерський оператор?
Форум друзів > ІТ > Мобільний та стаціонарний зв'язок, ІР-телефонія
Rainbow
Замітив таку річ. Немає жодного оператора де б так масово приходили повідмлення рекламного характеру. Вчора був особиливий прикол: запропонували пізнати таємниці камасутри smile.gif
Fon
в мене в співробітника був прикол
йому на мтс почали приходити смс з пропозицією переходити на лайф. потім звісно прийшли від мтс - не зважати на ці повідомлення.
мені особисто приходило дуже багато всіляких акцій і запрошень щось вгадати і відправити смс за 1 грн. але я через свій допитливий характер одного разу заліз в опції допомоги і випадково натрапив на таке - якщо ви не бажаєте отримувати сервісні повідомлення від оператора, натисніть 1 і т.д. тепер в мене лайф мовчазний як тверезий партизан на допиті
Irene
Цитата(Fon @ Mar 17 2009, 18:07 ) *
йому на мтс почали приходити смс з пропозицією переходити на лайф. потім звісно прийшли від мтс - не зважати на ці повідомлення.

Угу... а потім прислали від лайфу, жи та пропозиція не дійсна, певне добре за яйці взали...
Волошка
я чула шо можна якось налаштувати антиспама... але як?
хз...
GirlWind
5433(безкоштовно з лайфу)
тоді тиснем 1-6-6-3-0 то вимикає тільки деякі смс, щоб решту треба, як сказав оператор, смс зі словом STOP на номер 5335
Rainbow
GirlWind, як вияснилось, таке є. Але працює через пень-колоду (як і все інше на лайфі).
GirlWind
Цитата(Rainbow @ Mar 18 2009, 16:41 ) *
GirlWind, як вияснилось, таке є. Але працює через пень-колоду (як і все інше на лайфі).

Ну, ще можна тупо обматюкати оператора, кажуть що помагає)
Rainbow
GirlWind, якщо маєш пів години часу чекати smile.gif
Хоча як показала практика з сапортом спілкуватись, то вже краще зі стінкою.

Невже Ти колгоспу зоряному зрадила? wink.gif
GirlWind
Нікому я не зрадила) просили люди помогти, от я і записала на всяк випадок чарівні комбінації.
А щодо пів години, то правда, тре чекати... ну що зрош..
Rainbow
Відправляв STOP на 5433. І що з того спам продовжує валити. Але правда в 2 рази менше.
GirlWind
Ну оператор казав що взагалі усі смс відключити неможливо. А ти дзвонив оператору, чи лише смс відправляв? Бо треба в комплексі))
Rainbow
GirlWind, лише відпрвляв. Чекати пів години.. Стільки часу нема.
Rainbow
Сьогодні рекорд: 3 повідомлення вже прийшло з всяким лохотроном.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.