Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Знайдено чужий телефон
Форум друзів > ІТ > Мобільний та стаціонарний зв'язок, ІР-телефонія
Rainbow
Уявіть собі ситуацію.. Знайшли Ви загублений телефон. В робочому стані..

Ваші дії?
Irene
Маючи зв*язки визначити по імей справжнього власника - повернула би йому, тільки не сама, бо невідомо яким чином він в нього пропав, і тим більше без винагороди.
Тюльпанчик
Цитата(Irene @ Feb 23 2009, 20:03 ) *
Знайшли Ви загублений телефон. В робочому стані..

Продав , якщо він би був гіршим ніж мій поточний. Якщо ні, то потримав би місяць-другий виключеним, а потім купив зарядку і користувався smile.gif
Отакий я злий і недобрий tongue.gif
Fon
Цитата(Тюльпанчик @ Feb 23 2009, 22:10 ) *
потримав би місяць-другий виключеним, а потім купив зарядку і користувався

аналогічно
Rainbow
Створюю ще одну вітку цієї тема. Ви знайшли CDMA телефон, який немає SIM-картки. Власник гарно переговорив з представникам оператора, заявивши що він крадений, відповідно продати можна його за безцінь і то лише дурню якомусь. В такому випадку ваша дії?
Fon
ну це вже закруто 3_8_133.gif

а давайте таку гілку - хтось загубив портфель грошей з документами на п Іващука І.І.
якщо грошей більше 100 грн - документи на свалку, гроші на новий мобільний телефон
06.gif
Rainbow
Fon, це реальна ситуація. Прийдеш на здибанку і я тобі покажу, що в моєму телефоні що під піплом крутиться, сімки немає. Одного разу дехто старанно оглядав, його думаючи що там сімку таки десь засунули D.png
Fon
дяка, не тре, вірю на слово.. тоді я б навіть такий не підіймав, та ще й табличку написав "БОМБА" dry.gif
Irene
Цитата(Тюльпанчик @ Feb 23 2009, 22:10 ) *
потримав би місяць-другий виключеним, а потім купив зарядку і користувався

Цитата(Fon @ Feb 24 2009, 09:51 ) *
аналогічно

І потім... поминали як звали... Ті які реально шукають, які мають виходи - чекають і пів року, тільки заради того, щоб активували телефон і знаходять ту розумну людину. Далі... їм байдуже чи знайшов чи ні... Коли я шукала телефон племінника, то такі добрі люди два місяці тримали... а ми чекали... Спочивають тепер на нарах...
Тюльпанчик
Цитата(Irene @ Feb 24 2009, 15:49 ) *
Спочивають тепер на нарах...

За те що знайшли телефон і не повернули?? smile.gif Не вірю...мова ж не йде про крадіжку.
І я не зобов*язаний всі речі які знаходжу давати в бюро знахідок чи оголошення друкувати.
Fon
телефон без рідної сімки не пропінгуєш
якщо я вставлю в нього свій пакет, то це вже непінгована річ.. хіба би у вас там супутниковий маячок стояв ))) це ж просто нереально віднайти річ
і навіть з пінгом самий точний радіус 50 метрів.. попробуй пошукай в нашх девятиповерхівках.. альбо треба стеження зовнішнє ставити.. крім того, обладнання для пошуку зовсім не з дешевих і вигідно шукати тільки тих хто на гоп-стопі вас так сильно "образив" або телефон дійсно "верту" в чехлі з шиншили..
Rainbow
Цитата(Fon @ Feb 24 2009, 18:58 ) *

Ех, яка мала обізнаність людей в цьому плані.
Скажу так: елементарно. Кожен тел має IMEI. Який зашитий в телефоні. По ньому можна вирахувати хто склепав, коли склепав, модель.
Більше того оператор реєструє це діло.
Цитата(Fon @ Feb 24 2009, 18:58 ) *
це ж просто нереально віднайти річ
і навіть з пінгом самий точний радіус 50 метрів.

Реально. Якщо телефон сидить в зоні дії 5ти і більше сот (3-х станцій).
В GSM точність визначення абонента це відстань 500 метрів і сектор.
Якщо тел попадає в зону дії 5ти сот, то точність виростає в рази. Можеш взяти карту і нарисувати. Сам побачиш що таке можливо.
Irene
Цитата(Fon @ Feb 24 2009, 17:58 ) *
якщо я вставлю в нього свій пакет, то це вже непінгована річ.. хіба би у вас там супутниковий маячок стояв ))) це ж просто нереально віднайти річ
і навіть з пінгом самий точний радіус 50 метрів.. попробуй пошукай в нашх девятиповерхівках.. альбо треба стеження зовнішнє ставити.. крім того, обладнання для пошуку зовсім не з дешевих і вигідно шукати тільки тих хто на гоп-стопі вас так сильно "образив" або телефон дійсно "верту" в чехлі з шиншили..

Як уже Ромчик сказав... слабка обізнаність... Номер сімки ніхто і не враховує. ІМЕІ це основа, і навіть якщо його перепрошити, то тільки зовні (тобто при команді на показ ІМЕІ) відбуваються зміни, загалом - дістати просто. Крім того, не тільки пінг грає роль, достатньо вичислити пару телефонних номерів на які послупали звінки, здійснити парочку телефонних розмов і приватних зустрічей, як інфа уже полилася... А далі все дуже просто... одного разу... додому приходять гості з документами на той телефон... далі... як карта ляже.
Rainbow
Ще один прикіл. Є в мене інфа, що є директива СБУ згідно якої всі оператори зобов'язані зберігати інформацію про розмови абонентів протягом трьох діб. Особисто не перевіряв чи це правда, але всетаки схиляюсь що так воно є. Як думаєте, при такому розкладі не реально тел. віднайти? Лиш би бажання було у відповідних органів.
UnLikE
якби я знайшла якийсь класний телефон з супер-пупер функціями, то я би забрала його собі і навіть не задумувалась би)))
Але..якби він був звичайним тоді я би постаралась якимось чином повернути його власнику...
Fon
все, я здаюсь
красти недобре.. бо в 4 ранку коли я міцно спатиму увірветься стадо маскі-шоу і мене постріляють

я краще віднесу в бюро знахідок - хай постріляють того працівника, бо звісно телефон він забере собі.. чи то співробітника міліції.. чи ще когось.. отака в нас гівняна країна, отакі в нас погані люди )))
Fon
здається питання було - чи забрав би я собі найдений телефон?

так, взяв би.. а шукати його ніхто не буде.. марна справа
Irene
Цитата(Fon @ Feb 25 2009, 09:54 ) *
так, взяв би.. а шукати його ніхто не буде.. марна справа

Ти б не шукав, а я б шукала... і багато хто теж. Не узагальнюй тільки по собі.
nA(0)
я би той телефон взагалі не брав, хай лежить собі і далі, бо якщо підбирати все, що валяється чи то в вагонах метро, чи ше десь, то можна нарватись на неприємності
Рогалик
Минулого року найшов телефон на Алтайських озерах на лавочці. Переглянув контактну книгу і смс (прийшлось smile.gif ) і зрозумів, що телефон загубила дівчина одружена. Найшов в тел.книзі телефон її чоловіка, передзвонив вже аж за декілька годин, то він взагалі здивований, що вона загубила телефон ) Наступного дня я повернув, дали ще й фінансову винагороду smile.gif Телефон коштував в районі 500 грн.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.