Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Недоліки мобільних операторів
Форум друзів > ІТ > Мобільний та стаціонарний зв'язок, ІР-телефонія
Rainbow
Кожен про того яким користується користувався..

Київстар:
- про дурна ціна на фоні такої собі якості.
- мережа побудована через одне місце. Сусіди на базі не прописані або прописані криво. Як наслідок під час руху купа обривів. Колись на ділянці Київ - Фастів з GirlWind наговорив майже 4 гр. по 0 коп. /хв.
- просто жлобска ціна за міський номер;

МТС:
- найрегіональніший оператор зі всіх. В одному місці супер в другому буль-буль, хря-хря. Причина по якій я розстався з МТС було те що там де я жив, користуватись було неможливо;
- на контракті багато підводних каменів;
- обриви кожних 30 хв.
- просто жлобска ціна за міський номер;

Білайн
- дуже люблять міняти тарифи в далеко не кращу сторону для абонента;
- дуже дорогий інет;
- обриви кожних 30 хв.
- прямі номери взагалі відсутні;

Лайф:
- дуже багато підводних каменів (30 секундна тарифікація);
- дуже дорого дзвонити на ворогів;
- інет весь час мертвий;
- якість бажає кращого, мяко кажучи;
- обриви кожних 30 хв.

PeopleNet
- щоб здійснювати дешеві дзвінки за кордон треба мати на рахунку мінімум 70гр;
- не дуже покриття; Хоч би на міста де 100К народу розщедрились;

ITC (CDMA-Україна);
- тормоз і тим все сказано (Велтон купили вже 2 роки тому і лише зараз об'єднали мережі)

Інтертелеком
- просто гниле покриття в обласних центрах ( в деяких взагалі відсутнє пооскільки нема ліцензії);
- багато проблем з смс;

Хто що ще скаже?
rocker
київстар
дорогий оператор -- хоч в мене і контракт нова хвилина -50%, але як тільки поповню - пару дзвінків і все...
але як не як покриття

МТС
просто не люблю я цього оператора і ніколи не любив

Лайф
тільки для дзвінків на лайфи. якість паршива, навіть не поговориш, а постійно перепитуєш що і як. через 30хв вирубує. Хоча люди люблять шару і потриндіти довго

Білайн
дуже дешевий нет -- 25коп за мб
нормальна якість звязку, хоча бувають обриви, але порівняно з іншими допустимо
відносно тарифів, то мій СЛ так і не поміняли
більше 30хв не говорив -- вухо болить і восновному по телефону по роботі спілкуюсь

УТЕЛ
хороша якість звязку
дешевий нет -- 5коп
в мене тариф, де дешево дзвонити на утел і на міські, але на ворогів 70коп

інших не пробував -- вистарчає білайну
Rainbow
Цитата(rocker @ Feb 23 2009, 21:09 ) *
СЛ

Цей т.п. не для всіх. Але тарифи там дійсно спокусливі.

До недоліків можна віднести те що ті придурки позакривали всі ЦОК. Якщо треба поміняти сімку у Львові, фіг де поміняєш..
Irene
З власного досвіду:
контракт МТС:
- в плані зв*язку нарзі можу назвати лише три моменти хрю-хрю... с. Ходовичі, с. Шпиків і маг. Все для дому на вул. Краківській, а точніше - приміщення, які обваяні пінопластом м-ля....
- тариф - жодних претензій.
КС:
- повна жопа... за три дні попвнила на 150грн, говорячи тільки з КС, причому з МТС звонила на різні оператори в ті самі часові норми... 25-50грн.
- зв*язок - вибачте, зателефонуйте пізніше.
Лайф:
- тільки для віп персон по часвих нормах... інакше... жодне виправдання не логічне.
Fon
київстар - дорого, але звязок нормальний.. має купу тарифів під клієнта.. от на класичному сижу, повністю задоволений.. може тому що не любитель триндіти по телефону (а може просто жлоб).. інет дорогущий

мтс - пас

лайф - 25 коп на всі номери або 0коп в мережі.. ну так, додавали б ще скільки коштує плата за зєднання.. звязок нормальний тільки ве львові, тільки на відкритому просторі..
інет - звязок нормальний тільки з 12 ночі до ранку, або вдень на вихідні.. якщо в будній день з 8 до 11 вечора - просто нереально юзати.. має тарифи свої - гіг за 75 грн (+4 грн в пенсійний фонд laugh.gif ).. перший раз так попікся.. поповнився рівно на потрібну суму, а воно каже що недостатньо коштів.. крім того є своє кидалово.. за 2 дні до закінчення терміну дії вашого гіг інтернету, починаються проблеми зі звязком.. саме через це вперше коли підключався в мене згоріло майже 400 метрів інету.. капєц..

утел - так, інет по 5 коп, але тільки з телефонів що підтримують функцію 3-джі.. говорити по утел - краще вже з домашнього )))

білайн і прочі випердиші звичайно ж намагаються розкрутитись і давлять ринок низькими цінами.. але прошу врахувати що будь-який мізерний тариф - це великі гроші за підключення такої послуги і відповідно плата за зєднання, що обмежується вашими законними 2000 секунд, потім все по новій )))

ну але якщо порівняти із 1999 роком, то в нас зараз просто халява )))
Rainbow
Цитата(Fon @ Feb 24 2009, 10:06 ) *
але прошу врахувати що будь-який мізерний тариф - це великі гроші за підключення такої послуги і відповідно плата за зєднання, що обмежується вашими законними 2000 секунд, потім все по новій

Брр.. щось таке зморозив що дальше нема куди. Сама ПЗСна контораце колгосп зоряний. 25 коп ПЗЗ не буду платити ніколи чисто принципово.
На Білайні ПЗЗ нема. Точніше нема у тарифах які доступні зараз. У Лайфа скрита ПЗЗ у вигляді похвилинної чи 30ти секундної тарифікації.
А обмеження в 2000 секунди (на яких в 30 хвилин) є у всіх ГСМ операторів.
Власне тому що на ПН обмеженя в годину, тому у мене це основний номер.
Fon
ну все просто
дзвінок - зєднання (34коп-кап)+розмова в 2000 сек - 3.33грн - стопкадр.. і знов:
дзвінок - зєднання (34коп - КРАП!!!) і т.д.

в білайна плати за зєднання немає так само як і в діджуса небуло і в лайфа певний час )))
заходьте-гостіться, ні в чому собі не відмовляйте, а рахунок, бог з ним, ми вам потім покажемо )))

тариф - вартість 10 чи 11 грн.. наприклад завжди разом ( 7 коп/хв на 2 вибрані номери) - зміна одного номеру на новий 5 грн.. крап
Rainbow
Цитата(Fon @ Feb 24 2009, 14:33 ) *
дзвінок - зєднання (34коп-кап)+розмова в 2000 сек - 3.33грн - стопкадр.. і знов:
дзвінок - зєднання (34коп - КРАП!!!) і т.д.

Це на колгоспі і яйцях ПЗЗ є. На Білайні її нема. Більше того є ТП в якому за 70 коп. можно триндіти і триндіти. І ще смс і ммс слати до позеленіння.
Тому уточни про шо мова йде. І ще бажано який ТП.

в білайна плати за зєднання немає так само як і в діджуса небуло і в лайфа певний час )))
На колгоспі завжди була ПЗЗ. А на джусі аж один ТП без ПЗЗ це "фреш" про який мало хто знає але там 90 коп. /хв. Дякую, гуляйте.
На лайфі завжди був лохотрон у вигляді перших 20 секунд. Так що не треба ляля.
тариф - вартість 10 чи 11 грн.. наприклад завжди разом ( 7 коп/хв на 2 вибрані номери) - зміна одного номеру на новий 5 грн.. крап

Це взагалі розводілово від колгоспа. На нормальному операторі це обійдеться в рази менше.

Треба бути повним лохом щоб думати що на колоспі найдешевші тарифи навіть якщо всі розмови в мережі.
Fon
я пас.. мені важко намагатись вас зрозуміти
Rainbow
Цитата(Fon @ Feb 24 2009, 15:14 ) *
я пас.. мені важко намагатись вас зрозуміти

Що саме зрозуміти?
Рогалик
Київстар:
юзаю тіки тому що в дівчини той кс, в мене там стоїть послуга наша сім"я, тому не трачу за з"єднання, а знімає з рахунку щодня 1 грн і маю 120 хв на 3 номери без з"єднання. Недолік, який мене нервує - це плата за з"єднання.
Білайн:
дістався мені півтори роки тому пакет СЛ і дуже ним задоволений. Мені багато надзвонюють з роботи, а там доплата за вх. дзвінки по 35 коп за хвилину, тому рахунок поповняю дуже рідко. Дзвінки по мережі дешеві, на інші оператори телефоную зрідка, тому що більшість знайомих\друзів на білайні. Ще один з плюсів, це дешевий нет (25 коп за метр).
Rainbow
Вчора в вечері їхав в маршрутці поруч з компанією людей років так 23-25.
Розмова.
Ой у я вчора поповнила рахунок (на 5 гр. з я ких 1гр комісія (мій варіант)), мажйе нікуди не дзвонила а на рахунку вже 93 копійки. Маякну братику щоб він передзвонив мені. Але тільки щоб трубку не знав.
Абонет Київстар, подумав я,
Ну і дорогий же цей Київстар. Навіть 2 секунди безплатних нема.
Ледве стримую свій сміх. dry.gif
Fon
новини від мтс:

сьодні контрактний колега поповнився на 50 грн, а воно не поповнилось.. позвонив у сервіс, так вони зажадали пароль і ше шось із контракту.. сидить злий-недобрий, випитує в мене по чім київстар )))
Rainbow
Цитата(Fon @ Jul 23 2009, 16:38 ) *
випитує в мене по чім київстар )))

В 2 рази дорожче як мінімум.
vova-mobile
Не вистачає нам A_tar-а! То таке чмо з мобільного форуму... Він би дав вам на КС наїжджати... Правда, Ромку?
Rainbow
vova-mobile, угу. Для нього КС це святе. Хоча рагумент як завжди один і той же: крутоє пАкритіє
fuxx
Цитата(Rainbow @ Jul 27 2009, 13:13 ) *
рагумент як завжди один і той же: крутоє пАкритіє

А від якості мене починає трафляти sad.gif
Rainbow
fuxx, так міняй нафіг і все. Ціни космічні, якість нижче плінтуса. Як таке тепіти можна?
fuxx
Цитата(Rainbow @ Jul 28 2009, 16:56 ) *
Як таке тепіти можна?

Та от стримує те що вже більше шести років на одному номері і рідні на КС. Але час від часу над тим задумуюся.
Rainbow
fuxx, я в свій час теж 5 років на УМЗі сидів. Поки до Києва не перїхав. Розіслав всім смс що мій новий номер такий то такий то. Старий не викидав. Просто дивився які пропущені виклики. Ще деякий час переадресацію юзав. Потім сімка пішла в ффпічку.
Шахтар
я ось сам подумую переходити на утел, так як КС дійсно щось дорогувато получається, тай ось подумую обзавестись юзб-модемом для нето, а в утела по моїм спостереженням в нашому місті самий кращий інет (так й напевно найдешевший) + більшість друзів уже на утелі.
Rainbow
Шахтар, якщо брати Львів, то найкращий інет на Піплнеті (якщо брати з точки зору стаільності). Щодо Утелу в Великих Мостах то лише в роумнігу в Білайні з усіма випливаючими насліками і нетом макс 5КБ/с. КС це мегадорогий оператор. По моїхм оцінкам майже в 4 рази дорожчий ніж Білайн і десь 1,5 раза дорожче лайфа.
Шахтар
ну в мому місті вибір невеликий, тай для ноута непотрібно мега швидкого інету, так аська і т.д. Хоча ось пока юзаю телефон замість модему, сайи переглядати можна, і навіть на форумах флудити, а це наприклад при виїзді на природу хватає, ну про природу загнув, там при поїздці в село до бабці.
Rainbow
Шахтар, тоді бери клік від Білайна.
Шахтар
Rainbow, питання в тому що мені потрібно поміняти КС на щось, і це не тільки для нету (просто вартість нету того чи іншого оператора є одною із ключевих факторів).
Rainbow
Шахтар, в плані ціна - якість однозначно рулить Білайн. Щодо юзання інету, то для інету краще візьми модем, а для розмов - телефон. Це власний досвід каже.
Rainbow
Натрапив на цікаву інфу. Виявдяється на номері 111 Колгосп зоряний повішав якогось контент провайдера. Який збиває по 10 гр за хв іще ПЗЗ 9 гр.
Нагадаю також що 111 це сервісне меню в МТС, PeopleNet. У лайфа цей номер служить для перевірки балансу.

Так що грядыть не попадіться на крокодилячі сльози колгоспу.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.