Повна версія цієї сторінки:
Травми
BlooDy MaRy
Feb 3 2009, 22:11
Особисто я ніколи не була травмована серйозно, нічого собі не ламала і під машини не попадала... А Ви як? Розкажіть свої історії травм, якщо вони були.
Rainbow
Feb 3 2009, 22:58
Так щоб ноги чи руки ламати, то ні. Але серйозні пошкодження мав.. На щастя обійшлось. Не варто їздити на поламаному ровері. Так каже особистий досвід.
Найгірше що бачив це коли тато зламав ногу. Перелом біля суглоба. Це найгірший перелом який може бути. Мало того що до кінця життя житимеш з залізякою в нозі, так ще й часто дуже дає знати про себе.
ой, ліва рука була три раза шита. А так на байку попов в аварію (яку, десь писав). Тоді була злама рука, нога, 2 ребра, і куча царапин.
Ги... в мене вічно голова страдала...
В 5-ть років, трирічний троюрідний братик кинув з другого поверху скляну пляшечку... мені на голову...
Потім розбила то діло на батуті...
Потім відмітилась в форточку...
Видко жи троха прибацана... мабуть наслідки...
ем..нічо ніколи не ламала...Тільки падала часто раніше...роздирала колінко...деколи чуть ногу не вивертала на рівному місці...але всьо норм, значить то всьо було не серйозно..Щодо голови..то мені колись один патик від шафи відламався і впав на неї

Ірка докаже))
Pianist
Feb 4 2009, 17:10
А я раз руку ламала і раз ногу. Нічого страшного в цьому нема, ніхто від цього не застрахований.
Marlett
Feb 4 2009, 18:15
Було багато вивихів, раз шось зробила з пальцем, який десь в чотири рази напух і став яскраво фіолетовим (досі не знаю, що то було, але навряд перелом), падала з якогось турніка на дві металеві залізяки, що залишили яскраві сині полосочки на спині на багато місяців, ще розсікала голову (досі пам'ятаю, як червоні крапельки скапували з волосся), разів 20 розбивала носа та коліна....ще мала операцію на грижу
права рука тричі ламана, купа всяких порізів, серйозних вивихів -- не міг я без того, ніс і досі всередині кривий )))) Зараз від мене більше інщі страждають ))) особливо кум -- ми по пяній бувало подуріти хотіли і в результаті в нього були один раз поломані ребра і другий раз нога )) Ну ми звичайно не бились, а просто любили то побігати то пострибати не там де треба ))) ну і....
ggg1089
Feb 5 2009, 19:15
Переломів не було. Була відносно серйозна травма десь в 2 роки, я тоді якось ногу порізав так, що мало не до кістки, об шіфер

А ймовірність переломів кажуть можна зменшити, якщо укріпляти кістки "мікротравмами". Наприклад, щоб зміцнити хребет, можна постійно їздити на ровері по бруківці. Або, щоб зміцнити кісти рук, то треба бити в стіну руками (але не так щоб не було перелома). Від таких "мікротравм" кістки костяніють і стають набагато твердішими.

Думаю, якщо багато пригати з велкої висоти (2-3 м) то це може зміцнювати кістки ніг.
Marlett
Feb 5 2009, 19:21
Цитата(ggg1089 @ Feb 5 2009, 19:15 )

Думаю, якщо багато пригати з велкої висоти (2-3 м) то це може зміцнювати кістки ніг.
І крім цього швиденько посадити нирки
ggg1089
Feb 5 2009, 19:29
Цитата(Marlett @ Feb 5 2009, 20:21 )

І крім цього швиденько посадити нирки
А, ну так, я й забув.

Ну то я просто придумовував способи зміцнення кісток ніг

.
UnLikE
Mar 11 2009, 18:26
Marlett, ого..я такого і не чула ніколи..і взагалі причому там нирки? Оо
ggg1089
Mar 12 2009, 16:21
Цитата(UnLikE @ Mar 11 2009, 19:26 )

Marlett, ого..я такого і не чула ніколи..і взагалі причому там нирки?
Ну як до чого? Ударна хвиля легко передається через ноги і нирки від цього страждають. Ти спробуй походити день сильно стукаючи п"ятками об землю. Під вечір сеча буде червона.
UnLikE
Mar 12 2009, 16:25
ggg1089, ого) крууто) нє дякую))
_MeTaLiSt_
Mar 29 2009, 12:36
ой у мене в дитинстві була печальна і сторія. Мале, дурне, бігло по стежці і зарило носом в асфальт, а лобом на скло.От в мене ще досі шрам лишився, хоч і не великий...ну тоді пам"ятаю це, як мене перелякану привезли в травмопункт, і зла тьотка колола мені анастезію і зашивала поріз..(((
Тюльпанчик
Mar 29 2009, 14:10
Серйозних травм не було.Надіюсь і не буде.
Найгірше що траплялось - це побиті коліна в дитинстві
Цитата(_MeTaLiSt_ @ Mar 29 2009, 13:36 )

Мале, дурне, бігло по стежці і зарило носом в асфальт, а лобом на скло.От в мене ще досі шрам лишився, хоч і не великий..
І мене схожа ситуація була в садочку - памятаю як кров очі залила ) і як в швидкій везли. А от за шрамом треба придивитися, може вже й не видно.
GirlWind
Mar 30 2009, 14:46
Цитата(_MeTaLiSt_ @ Mar 29 2009, 13:36 )

ой у мене в дитинстві була печальна і сторія. Мале, дурне, бігло по стежці і зарило носом в асфальт, а лобом на скло.От в мене ще досі шрам лишився, хоч і не великий...ну тоді пам"ятаю це, як мене перелякану привезли в травмопункт, і зла тьотка колола мені анастезію і зашивала поріз..(((
Така самісінька ситуація була в моєї однокласниці, і шрам на лобі добре видно, Христина, ти?)))))))))))))))
В мене теж було, але розповідати не хочеться.. пам'ять втрачала...
О, ще одного разу мене майже ненароком попхали з турніка, вивихнула руку тоді.
_MeTaLiSt_
Apr 2 2009, 20:26
Цитата(GirlWind @ Mar 30 2009, 15:46 )

Така самісінька ситуація була в моєї однокласниці, і шрам на лобі добре видно, Христина, ти?)))))))))))))))
ні, я не Христя)
а крім випадка в дитинстві, в мене більше нічого такого не було.Хіба що падала, била руки, ноги, коліна, ну це зазвичай як в усіх))

мама покликала на кухню шоби пошинкувати квашені огіри на салат Ніжинський...показала як треба працювати з шинковкою (Бо я ніколи ще не терла на ній), дала огірок.... Ну я почала терти...Але шось огірок дуже туго йшов, а потім як врізався! разом з куском мого ногтя і пальця =(((( Палець ніби на половину розрізало(( такої страшної травми в мене ше не було( Кровяка текла як дурна, ледь зупинили...фєєє
Тепер в мене палець забинтований) і я ним боюсь порухати бо починає страшно боліти(((аааа...бідна я нещасна
_MeTaLiSt_
Apr 3 2009, 20:17
я сьогодні на площі в "тарілку" грала і плече звернула)
_MeTaLiSt_, ого)) і теперв тебе рука в іншу сторону стирчить?))))
_MeTaLiSt_
Apr 4 2009, 10:50
UnLikE, неа, просто дико болить)Ну сьогодні вже менше
_MeTaLiSt_, ясно...а мій пальчик не можна мочити( і мені здається шо в мене його взагалі нема( почуваю себе інвалідом))
я раз рот зсередини розрізав випадково ))))) були колись такі довгі, скляні медицинські трубки -- в рот клалось папір чи пластилін і плювали один в одного.. От одного разу плювали біля одної машини, волга здається то була, і я хотів що духу плюнути і по інерції нахилився наперед і заїхав трубкою в машину, відповідно вона мені тріснула всередині, порізала частину щоки і язик )). Йшов я собі спокійно додому(мені тоді було років 7), спльовуючи постійно кровю, зайшов до хати, мама тоді крик підняла, дістала зеленку, я її як побачив, то зразу почав втікати з криком з хати, прийшлось мене лапати )))))))) ну не любив я зеленки страшно ))))))
tarashome
Apr 4 2009, 23:00
Стрибав із криші недобудованого садіку у пісок і вивихнув, лишень, ногу.
Падав на швидкості із мотоцикла і все обійшлося, але не встиг доїхати додому, як мама вже все знала.
Маю три переломи рук, зламана нога, пошкоджена стопа, зламаний ніс, 2-а рази у бійці розбита голова, вивихнуте плече, порізана рука (ножова рана), поламані пальці, розбита чашка на коліні. Fobos & Dejmos (Страх і Жах). Я досих пір не можу зрозуміти: "За, що бив і мордував хлопців у своєму районі". Життя пронеслося перед моїми очима і мені раптом захотілось "дати у морду" якомусь фраєру. Може викликати на двобій Кличків і відібрати їм пояси? Є ідея! Давайте влаштуємо на "Форумі" двобій без правил!
Сухожилля на руці порізав і палець не функціонував.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.