Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Голий пупець. Це круто, чи тупо?
Форум друзів > Основа основ > Здоров'я
консультант
У наш час можна зустріти чимало дівчат, які не зважаючи на холодну погоду, не нехтують можливістю похизуватися у міні-спідниці і аж ніяк не відмовляються від коротких светриків, у яких можна продемонструвати свій животик. Проте, як стверджують лікарі, такі захоплення можуть призвести до серйозних проблем із здоров’ям.
Часто, ідучи вулицею у прохолодну погоду, загорнувшись в свою куртку і натягнувши шапку на вуха, я зустрічаю дівчат в коротеньких спідничках, в тонесеньких колготках і курточкою лише до бедер, а про шапку на голові і мови не може бути.... Якби і чоловіки ходили у міні-спідницях, то людство, мабуть, уже не мало б нащадків. На щастя, мода на набедрені накидки взимку ще не дійшла до представників сильної статі. Сподіваюсь, що цього і не станеться, адже людський рід повинен продовжуватись і примножуватись.
Зимові міні-спіднички – це далеко не єдиний прикид, яким сучасні дівчата дивують, як оточуючих, так і своє здоров’я. ... Звичайно, якщо дівчина у літню пору прагне показати всі достоїнства свого пресу – то це цілком нормальне і навіть приємне явище для мого ока, але якщо панянка взимку ходить із голим животом і показує всі нові жирові складки, то, вибачте, але це викликає лише сміх.
У середньовіччі європейські жінки покривали одягом практично всі частини тіла, намагалися заховати від чоловічого ока цю безмежну красу і розпалити цим ще більший інтерес до себе, а також продемонструвати свою високу культуру і жіночу скромність. У наш час спостерігаються абсолютно протилежні явища. Сучасні дівчата намагаються показати все, і навіть більше. Цікаво поспостерігати за еволюцією жіночих джинсів, верхня частина яких опускається все нижче і нижче. Скоро, мабуть, буде важко знайти стрінги, які поступалися б у висоті жіночим штанам. Здавалось би, що тут поганого, і дівчата щасливі і пацани не скаржаться, проте такий стиль одягу і справді може нашкодити здоров’ю.
http://svyat.blog.ru/3671843.html

Ну то що: голий пупець - це круто, чи тупо? 3_8_286.gif
BlooDy MaRy
Як то хтось зі старших людей сказав: "ото мода пішла, шарфи на морду натягають, а-ля замерзли, а пупець голий..."
Це тупо))) В мене однокласниця колишня допоказувала свій пупець, 2 рази в реанімації була... от так то, не беріть приклад)
UnLikE
я теж колись ходила колись з голим пупом...але потім вирішила шо в мене негарний живіт і почала носити шось подовше))) А зара неможу дивитись на дівок в яких З-ПІД КУРТКИ(!) стирчить спина і живіт...жах))
slow.png
Rainbow
Що тут сказати. Понти це велика сила!
От тільки ця сила пропадає коли паняночка попадає на лікарняне ліжко.
ggg1089
Взагалі це тупо, собливо вхолодні пори року. І голий пупок це ще нічо, гірше коли поперек голий. Адже прогулянки з голим попереком можуть призвести як мінімум до радікуліту, і ще можуть нирки простудитись. Та й виглядають ті понти тупо. І ще смішно, коли такі понтові дівчинки постійно намагаються стягнути коротенький гольфик трохи нижче, або постійно підтягують штани. Правда то все марно 3_8_133.gif

Цитата(BlooDy MaRy @ Jan 19 2009, 22:21 ) *
2 рази в реанімації була...

А чому була в реанімації? Я покищо не бачу зв"язку між голим пупком і реанімацією smile.gif

BlooDy MaRy
Цитата(ggg1089 @ Jan 20 2009, 15:48 ) *
А чому була в реанімації? Я покищо не бачу зв"язку між голим пупком і реанімацією smile.gif

В реанімації була бо якщо пупець голий то і нирки відповідно. 2 рази з нирками були серйозні проблеми.
консультант
Цитата(ggg1089 @ Jan 20 2009, 15:48 ) *
А чому була в реанімації? Я покищо не бачу зв"язку між голим пупком і реанімацією

Від поясничного та крижового відділу хребта відходять спинномозгові ганглії та нервові волокна. які іннервують роботу внутрішніх органів, в тому числі нирок та статевих органів. Переохолодження звичайно викликає запальний процес, а звідси і цистит / запалення сечового міхура/ та нефрит /запалення нирок/. Нирки виділяють гормон ренін, який діє судинно-звужуюче, внаслідок чого може підвищуватись артеріальний тиск, спричинюючи гіпертонічний криз або навіть інсульт. Під час запального процесу це власне і можливе. Можливі і ниркові коліки.
З енергетичної точки зору. 3-4 см. нижче пупка розміщений енергетичний центр дань-тянь, який живить Ци /енергією/ всю нашу діяльність: фізичну, розумову та духовну. При охолодженні ми блокуємо його роботу, що може спричинити навіть енергетичну кому, а при нагріванні - стимулюємо та покращуємо його роботу. Колись наші козаки обмотували поясницю лляним полотном, яке сягало кілька метрів. бо розуміли роль і значення поясниці. Тепер майже кругом одні понти і ніякого розуму. wink.gif
Кобретуся
Я теж не взахваті від тих "модніц"! Треба одягатись по сезону. На все свій час! Хочеш якось виділитись будь ласка, стільки багато гарного і стильного одягу, яким можна підкреслити свою фігуру. І взагалі, мені завжди цікаво, що вони хочуть більше показати свій пупок, чи наявність мозгів, коли його оголюють не "по сезону"!? А ще моя думка, якщо в тебе вісить "фартух" в якому того пупка і не видно, то яка б не була пора року, немає чого їм світити!
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.