Часто, ідучи вулицею у прохолодну погоду, загорнувшись в свою куртку і натягнувши шапку на вуха, я зустрічаю дівчат в коротеньких спідничках, в тонесеньких колготках і курточкою лише до бедер, а про шапку на голові і мови не може бути.... Якби і чоловіки ходили у міні-спідницях, то людство, мабуть, уже не мало б нащадків. На щастя, мода на набедрені накидки взимку ще не дійшла до представників сильної статі. Сподіваюсь, що цього і не станеться, адже людський рід повинен продовжуватись і примножуватись.
Зимові міні-спіднички – це далеко не єдиний прикид, яким сучасні дівчата дивують, як оточуючих, так і своє здоров’я. ... Звичайно, якщо дівчина у літню пору прагне показати всі достоїнства свого пресу – то це цілком нормальне і навіть приємне явище для мого ока, але якщо панянка взимку ходить із голим животом і показує всі нові жирові складки, то, вибачте, але це викликає лише сміх.
У середньовіччі європейські жінки покривали одягом практично всі частини тіла, намагалися заховати від чоловічого ока цю безмежну красу і розпалити цим ще більший інтерес до себе, а також продемонструвати свою високу культуру і жіночу скромність. У наш час спостерігаються абсолютно протилежні явища. Сучасні дівчата намагаються показати все, і навіть більше. Цікаво поспостерігати за еволюцією жіночих джинсів, верхня частина яких опускається все нижче і нижче. Скоро, мабуть, буде важко знайти стрінги, які поступалися б у висоті жіночим штанам. Здавалось би, що тут поганого, і дівчата щасливі і пацани не скаржаться, проте такий стиль одягу і справді може нашкодити здоров’ю.
http://svyat.blog.ru/3671843.html
Ну то що: голий пупець - це круто, чи тупо?