IPB

Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )

Хто ще не приєднався до друзів, приєднуємось! Тим хто щойно приєднався, декілька корисних порад на замітку. Конкурс "У фокусі": вибираєм найкраще фото тижня. Також не забуваєм подати заявку на участь і отримаємо шанс виграти іменну чашку від форуму. Також можете проявити свої знання в галузі кінематографа. Для Вас гра з призом "Стоп-кадр"
Іти вниз сторінки  
Відповісти в цій теміРозпочати нову тему
> Ураження електричним струмом
tarashome
повідомлення Aug 30 2009, 15:40
Повідомлення #1

Подяки: 205
З: Львів

Попав під дію електричного струму і маю проблему із лівою рукою. Як лікувати руку?

--------------------

Цитувати повідомленняШвидка цитата
Rainbow
повідомлення Aug 30 2009, 16:03
Повідомлення #2

Подяки: 448

Перелік нагород     

tarashome, тут дуже від багатьох речей залежить. І від особливостей кожного з нас. Це не простуда якої можна позбутисья на раз-два. Тут треба консультуватись з хорошим невропатологом. Що у нас взагалі велика рідкість.

--------------------
Якщо б Янукович запатентував слово проФФесор, то давно б вже був багатшим за Ахметова

Волошка
повідомлення Aug 30 2009, 18:09
Повідомлення #3

Подяки: 729

Перелік нагород        

колись коли мене шарахнуло струмом, то мені суттєво допомогли компреси з соку кукурузди (після варки курудзи ми то виливаємо, а можна ж лікуватися). І звісно шо добре допомагає масаж. Напишіть де саме пошкоджена рука і шо ви відчуваєте і я підкажу (можна і у ПП шо і як слід робити для одужання)

--------------------
Я свяжу тебе жизнь... Из пушистых мохеровых ниток... Я свяжу тебе жизнь... Не солгу ни единой петли... Я свяжу тебе жизнь... Где узором по полю молитвы, Пожелания счастья В лучах настоящей любви. Я свяжу тебе жизнь Из веселой меланжевой пряжи. Я свяжу тебе жизнь И потом... от души подарю... Где я нитки беру? Никому... никогда... не признаюсь... Чтоб... связать... тебе жизнь... Я... тайком распускаю... свою.

tarashome
повідомлення Aug 30 2009, 22:09
Повідомлення #4

Подяки: 205

Цитата(Волошка @ Aug 30 2009, 19:09 ) *
колись коли мене шарахнуло струмом, то мені суттєво допомогли компреси з соку кукурузди (після варки курудзи ми то виливаємо, а можна ж лікуватися). І звісно шо добре допомагає масаж. Напишіть де саме пошкоджена рука і шо ви відчуваєте і я підкажу (можна і у ПП шо і як слід робити для одужання)

Дія струму була довготривалою, оскільки, схватив спазм мязи і руку висмикнути не було можливості. Випадок із струмом застав мене несподівано на цементній підлозі на якій я стояв босим. Дріт із електричним струмом я вирвав правою рукою приблизно за 20-ть секунд. Перші дві ночі не спав із-за сильного болю. До лікаря не звертався, бо не міг одітись і не мав на кого залишити приковану до ліжка маму. Дуже важко лягаю на ліжко і ще важче встаю із ліжка. На малюнку я зобразив області свого болю. Руку почав трішки піднімати на четвертий день після випадку, а до того вона просто висіла. Візуально у зеркалі помітно, що об’єм м’язів суттєво зменшився.

--------------------

Іти на верх сторінки
Відповісти в цій теміРозпочати нову тему
1 Користувачів переглядають дану тему (1 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

Lo-Fi Версія Поточний час: 9th September 2010 - 18:46