IPB

Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )

Хто ще не приєднався до друзів, приєднуємось! Тим хто щойно приєднався, декілька корисних порад на замітку. Конкурс "У фокусі": вибираєм найкраще фото тижня. Також не забуваєм подати заявку на участь і отримаємо шанс виграти іменну чашку від форуму. Також можете проявити свої знання в галузі кінематографа. Для Вас гра з призом "Стоп-кадр"
Іти вниз сторінки 3 Сторінки V   1 2 3 >  
Відповісти в цій теміРозпочати нову тему
> Роздвоєння особистоті.. в неті
Rainbow
повідомлення Mar 30 2009, 23:41
Повідомлення #1

Подяки: 441

Перелік нагород     

Є один такий форум на тему зв'язку. Я там модератор чуть не з часів заснування. Чого я тільки не бачив, і що я тільки не читав. Звик до всього. Тільки до сих пір не можу догнати одного. Навіщо робити масовку?
От беру приклад. Появився такий діяч Smirnitskij. Якщо подивитись в профайл, то контктної інформації обмаль. Замічений був модераторами як злісний піарщик МТС. Запамятовуємо час реєстрації: 12.07.2007
Трішки часу пройшло і появляється ще два персонажі: Alison. Час реєстрації 15.01.2008. Не багато часу пройшло і тут ще один клоун Ellen. Час реєстрації 17.02.2008.
Моє гостре модераторське око замічало що щось не те. Хоча по ІРшниках нічого нема але тим не менше. Думав може провайдер один. Ні ніфіга. Але в один прекрасний момент замітив таку річ. Що ні один з цих клонів не вказує нічого в профайлі. І не особливо хоче сказати звідки воно в реалі. Тишком нишком нишком виявляється що всі 3 (поки шо ми не здогадуємось що це клони) з Івано-Франківська. Хоча спочатку було підозріння щодо останніх двох. І тут одного дня до мене дійшло що тут надто багато співпадінь..
По перше всі піарять МТС (причому доходить до маразму). При тому один вдає що юзає Лайф.
Всі з Івано-Франківська.
На контакт не йдуть.
Стиль написання майже ідентичний. Чому майже, тому що в одному випадку трішки грає дурачка.
У всіх трьох обмаль інфи в профайлі.

Прямого доказу що це клони, немає. Тим самими видно що той не повний дурень і знає як це обійти. Але як би там не було, так само як не кожна людина в силі підробити гроші чи підпис, так само не можна підробити стиль написання.
Тому я однозначно впевнений (по приведених пунктах) в своїй правоті.

До речі ще одна клоунеса з того ж самого Івано-Франківська була Форумі рідного міста
І знову симптоми ті самі!
Ну скільки ще має бути доказів?

У мене виникає питання: навіщо створювати масовку доказуючу свою точку зору? Невже це легше. І загалі що тим хочуть сказати?

PS, На Друзях таких елементів немає. Але якщо будуть, і буде замічено, я не буду церемонитись.

--------------------
Якщо б Янукович запатентував слово проФФесор, то давно б вже був багатшим за Ахметова

Цитувати повідомленняШвидка цитата
Ці учасники подякували за це повідомлення:
ggg1089
повідомлення Mar 31 2009, 09:37
Повідомлення #2

Подяки: 89
З: Midgard

Не знаю, чим керуються люди створюючи собою масовку. Можливо вони хочуть привернути увагу і це переходить в патологію... smile.gif Тут можливо зможуть дати відповідь психологи.

Irene
повідомлення Mar 31 2009, 09:53
Повідомлення #3

Подяки: 376
З: Львів

Перелік нагород        

Цитата(Rainbow @ Mar 31 2009, 00:41 ) *
У мене виникає питання: навіщо створювати масовку доказуючу свою точку зору? Невже це легше. І загалі що тим хочуть сказати?

Мабуть тому, що коли їх не чують, то просто хочеться створити ефект "мене хоч хтось підтримує, дивіться... значить я таки маю рацію..." Це бажаний вигляд зовні. А зсередини... один із шляхів чогось добитись, доказати точку зору, показати "зацікавленість" і розвинути тему, про яку тема. І це зовсям не легше, це крайній спосіб коли тебе не чують, спробувати прокричати в "два" голоси. Сказати? Нічого, окрім того, що він/вона теж присутні і що з її/його думкою також варто рахуватись, або принаймні подискутутвати в плані вийти на нейтрель, чи знайти золоту середину, адже не існує абсолютно вірних думок.
І не має значення чи то про МТС, чи про доставку товарів зі Штатів, чи як і хто які документи виготовляє... Зерно рації є в словах кожного, але коли з ним не рахуються, це обурює і ображає. Тому мабуть створюють собі уявних союзників...

--------------------

Volodymyr
повідомлення Mar 31 2009, 09:59
Повідомлення #4

Подяки: 1

В принципі (якщо мова іде про зв'язок) я не виключаю можливості, що самі оператори будуть робити наголос на свій піар через форуми. Типу друзі будуть у дружній розмові розказувати, який хороший той чи інший оператор. Люди ж мають схильність більше вірити не екранній рекламі, а своїм знайомим і близьким, які перевірили товар на своїй шкурі і тепер рекомендують.

Rainbow
повідомлення Mar 31 2009, 10:09
Повідомлення #5

Перелік нагород     

Irene, якщо уважно подивитись тему, то ситуація була приблизно така.
Вище приведений персонаж вклинювався в багато розмов, доказуючи що його улюблений оператор пушистий і ідеальний. Роблячи це неявно. Враховуючи що у Києві мтс працює не найкращим чимон, то відповідно скарг більше ніж треба, то діяльності діяча не було меж. Але часи помінялись. І тут наш герой перекинувся від захисту мтс до чорнопіару Лайф. Правда якшо раніше було потроєння особистостем, то тепер лише роздвоєння. smile.gif
Був ще один прикол. Той діяч був загнув що його улюблений мтс працює в деякому селі Солотвино, ІваноФранківської області. На карті такого не найшов. Відповідно таким моментом я не міг не скористатись. Відповідь я чекав більше пів року. Спочатку робив вид що нічого нема, але накінець відповів. Як вивявилось, село назвається Солотвин. Мабуть сам не міг пів року знайти D.png
Одним словом клоунада рулить D.png

--------------------
Якщо б Янукович запатентував слово проФФесор, то давно б вже був багатшим за Ахметова

fuxx
повідомлення Mar 31 2009, 10:15
Повідомлення #6

Подяки: 342

Перелік нагород     

Я на Центрику випасав особи які ніколи нічого не пишуть але на важливому голосуванні пропихали чиюсь роботу ))

Інколи користувачі які вже є більш менш відомі хочуть про щось поговорити в анонімному режимі тому й створюють клона.

rocker
повідомлення Mar 31 2009, 10:50
Повідомлення #7

Подяки: 90

Перелік нагород  

я щось солотвин завжди знав як солотвино -- там соляні озера є )) там засмагаєш за день так, як на морі за 2 тижні )

Rainbow
повідомлення Mar 31 2009, 10:56
Повідомлення #8

Перелік нагород     

rocker, або воно хотіло заплутити всіх або ляпнуло по незнанню. Я теж знаю де Солотвино. І знаю що у Закарпатській області. А тут мова йшла про Івано-Франківську. Ще акцентувалось що в тому чудо селі один мст працює.

--------------------

Irene
повідомлення Mar 31 2009, 11:10
Повідомлення #9

Перелік нагород        

Цитата(Rainbow @ Mar 31 2009, 11:56 ) *
Ще акцентувалось що в тому чудо селі один мст працює.

Можливо, і можливо навіть для жителів цього села, це дуже важливо, але мені здається, що іншим млн абонентів мобільного зв*язку, це якось паралельно, хіба, що саме завтра туди збирались їхати для проведення телефонних переговорів.

--------------------

Rainbow
повідомлення Mar 31 2009, 11:13
Повідомлення #10

Перелік нагород     

Я вже не пригадую в якому контексті мова йшла. Але розмова завже велась "від себе"..

--------------------

fuxx
повідомлення Mar 31 2009, 13:15
Повідомлення #11

Подяки: 342

Перелік нагород     

Цитата(Rainbow @ Mar 31 2009, 11:09 ) *
працює в деякому селі Солотвино, ІваноФранківської області

Тим не менше таке село існує в Івано-Франківській області. Воно знаходиться на півдні від Ів-Фр, біля Богородчан. А оскільки то вже гори то можливо й справді проблеми з оператором, хоча як показує досвід то КС в горах краще працював в горах.

Irene
повідомлення Mar 31 2009, 13:21
Повідомлення #12

Перелік нагород        

Цитата(fuxx @ Mar 31 2009, 14:15 ) *
Тим не менше таке село існує в Івано-Франківській області. Воно знаходиться на півдні від Ів-Фр, біля Богородчан. А оскільки то вже гори то можливо й справді проблеми з оператором, хоча як показує досвід то КС в горах краще працював в горах.

Принаймні по карті, воно таки Солотвин, саме то що недалеко від Богородчан. Хоча, як на мене то не дуже суттєво...

--------------------

Rainbow
повідомлення Mar 31 2009, 14:40
Повідомлення #13

Перелік нагород     

Суттєвіше то що чувак увилював від питання більше пів року.

--------------------

UnLikE
повідомлення Mar 31 2009, 18:32
Повідомлення #14

Подяки: 293
З: Львів4ик

Перелік нагород    

ем...правда ви мене не будете бити? =)
Колись давно я попросила зареєструватись на форумі мого хлопця. Нік його Gaudeamus. Але він не любить, як виявилось, форуми, і тепер я замість нього пишу повідомлення...То я типу теж аферістка...=(( Але я пишу все як би його думкою...Вибачте, я так більше не буду sad.gif unsure.gif rolleyes.gif

--------------------
мої фотки ;)

Якщо тобі плюють в спину - знай, ти попереду

Rainbow
повідомлення Mar 31 2009, 20:43
Повідомлення #15

Перелік нагород     

Забув написати ще один момент важливий. В свій час була замічена синхронність появи на форумі учасників Alison i Ellen а потім Smirnitski i Ellen.
Ще одне цікаве співпадіння.

--------------------

Marlett
повідомлення Mar 31 2009, 20:48
Повідомлення #16

Подяки: 219
З: Льв!в

Перелік нагород   

UnLikE, а навіщо писати 'його думкою'? не любить форуми, то най не любить...

UnLikE
повідомлення Mar 31 2009, 21:28
Повідомлення #17

Перелік нагород    

Marlett, хотіла побути іншою людиною...

--------------------
мої фотки ;)

Irene
повідомлення Mar 31 2009, 21:35
Повідомлення #18

Перелік нагород        

Цитата(UnLikE @ Mar 31 2009, 19:32 ) *
Нік його Gaudeamus.

Той що в нас зареєстрований? Тобто... ????????? 3_8_155.gif таки клон?!

--------------------

UnLikE
повідомлення Mar 31 2009, 21:36
Повідомлення #19

Перелік нагород    

Irene, можна і так сказати...Реінбов таки не доглядів((

--------------------
мої фотки ;)

Rainbow
повідомлення Mar 31 2009, 22:16
Повідомлення #20

Перелік нагород     

UnLikE, бо я просто за тим не дивився. А тепер буду.

--------------------

Іти на верх сторінки 3 Сторінки V   1 2 3 >
Відповісти в цій теміРозпочати нову тему
1 Користувачів переглядають дану тему (1 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

Lo-Fi Версія Поточний час: 31st July 2010 - 17:35